Massimo Dutti ha aconseguit unir els millors elements per confeccionar un dels vestits més exclusius de la marca i les noves col·leccions en general. De disseny folgat, amb molta frescor i un toc elegant que et farà destacar en qualsevol celebració important vulguis o no.

Ens costa creure que hi hagi algú que no vulgui aconseguir aquest vestit de Massimo Dutti. Ha estat confeccionat en un color verd que ja s'ha fixat com el color tendència de l'any i que a més ve acompanyat d'un disseny delicat que realça qualsevol figura.

Es tracta d'un disseny amb drapejat a la zona del pit que genera un escot rodó i de caiguda solta, amb ones de molt moviment i màxim volum, que ressalten la part frontal sense necessitat de collarets o accessoris de luxe.

Vestit drapat de seda1
Vestit drapat de seda / Massimo Dutti

Massimo Dutti marca tendència

Alhora compta amb tires gruixudes que es recolzen a les espatlles i alhora deixen els braços descoberts amb molta elegància. Aquestes tires s'estenen fins a la part posterior amb un estil creuat i de nus que li brinda un millor ajustament a l'esquena, mantenint l'estil i la delicadesa en tot moment.

Té una caiguda solta gràcies al seu teixit de seda natural de bona qualitat, amb un acabat brillant que augmenta el glamur a la part de l'escot.

Conserva un estil recte i que s'emmotlla al cos amb caiguda lleugera i molt moviment, amb obertura en el baix en un dels seus laterals que aporten més frescor i aquest toc elegant que caracteritza als vestits d'aquest tipus.

Vestit drapat de seda
Vestit drapat de seda / Massimo Dutti

El baix està confeccionat en una seda més gruixuda i que aporta més estructura, però conservant l'estil lleuger en tot moment. Compta amb un millor ajustament gràcies a la seva cremallera en la part posterior.

L'únic color disponible per a aquest vestit de Massimo Dutti és el verd, ara el que sí que varia és la talla, ja que pots fer-te per aquest model des de la XS fins a la L i fins al moment totes estan disponibles. És un dels vestits més exclusius de Massimo Dutti, per això és que es troba a la venda per 199 euros.