Mercadona s'esforça una vegada més per facilitar-nos la cuina i sense renunciar al sabor. Aquesta vegada ho fa a través d'un producte congelat que es compon de Gyozas de pollastre i verdures perquè puguis tenir un ric dinar sense gaire esforç.

Estimem la secció de congelats a Mercadona

Ha estat tota una novetat de Mercadona i els qui ho han provat han quedat més que satisfets. Es tracta d'un paquet congelat que compta a l'interior amb 10 unitats de medallons de pollastre amb bona mida per satisfer els diferents comensals. És un producte que com era d'esperar-se pertany a la marca Hacendado i que s'ajusta a la qualitat de sempre. Els ingredients utilitzats per a la seva elaboració destaquen per complementar-se, combinant una bona quantitat de pollastre, farina de blat i verdures nutritives com la col, la pastanaga, el blat de moro i la ceba.

Gyozas de Mercadona
Gyozas de Mercadona

En la part posterior també et trobaràs el seu tabal nutricional i altres ingredients, així que pots verificar si s'adapta o no a la teva dieta regular. La versatilitat d'aquest producte congelat de Mercadona és un dels seus principals atractius, ja que pots elaborar-los segons les teves necessitats. La primera d'elles és la preparació en un paella, agregant una mica d'oli per sofregir i agregar les gyozas per 2 minuts aproximadament, després pots agregar una mica d'aigua per bullir amb una tapa.

Finalment pots retirar la tapa i deixar-ne bullir per dos minuts més per aconseguir la millor consistència. Una altra de les opcions és consumir completament fregides, per a això només n'hi ha prou amb escalfar oli en el paella, una bona quantitat per cobrir les gyozas per complet, el temps que tardaran a fregir-se és d'aproximadament 3 minuts. Per als qui prefereixen les opcions més saludables, també poden preparar-se al vapor, la temperatura recomanada per a aquest mètode és de 100°C i amb un temps aproximat de 9 minuts. Ara si el que busques és practicitat, pots cuinar-los al microones.

Per a això només has de portar la safata al microones o en un recipient apte per a aquest tipus d'artefactes, humitejar amb aigua si vols una textura sucosa i finalment escalfar per uns 3 minuts. Sigui quin sigui la preparació que elegeixis, el que és cert és que estalviaràs un munt de temps en la seva preparació, pel que s'han convertit en una gran opció per quan no tens gaire temps o tens convidats a casa i no vols passar tota l'estona a la cuina. Cada un dels paquets d'aquest producte de Mercadona té un pes aproximat de 230 grams que equivalen a les 10 unitats que t'esmentem anteriorment.

Quant al preu, hem fet un cop d'ull i hem topat que cada paquet té un preu de 2,50 euros, una cosa que ens ha sorprès gratament, ja que pots comprar diversos paquets si tens molts comensals i sense que resulti un desajust complet del teu pressupost.