A Zara es troba un vestit que és molt atractiu i que treu tot el millor del cos femení, a més que té un aspecte bastant dolç, que, sense cap dubte, va amb qualsevol dona.

Costa tot just 35,95 euros i molt poques han passat això per alt, ja que molt pocs vestits mini com aquest arriben a costar això. A més, és a la botiga online de la marca espanyola disponible a diverses talles, per la qual cosa sens dubte és una oportunitat de compra única en aquests moments.

Els colors que té, els materials amb què està elaborat, l'estil i el seu tacte, tot això li dona punts extres que et comentarem amb molts més detalls més endavant per si vols aconseguir-lo.

Vestit de Zara
Vestit de Zara

Els vestits mini d'ara no tenen res a fer amb aquest de Zara

Si el mires detalladament et podràs adonar que cada detall difícilment pot escapar de l'atenció de qualsevol. Podríem començar a parlar del disseny d'aquest vestit. És de tirants fins i sense mànigues llargues, a més de què el seu baix ens arribarà per sobre de les cuixes.

Això li fa ser bastant còmode, lleuger i fresc, i també permet que es pugui utilitzar amb una bona varietat de calçats per lluir millor, però avisem que el que més li queda millor és anar juntament amb sandàlies.

És d'un color crema bastant atractiu i té una decoració al seu pit amb un munt de abaloris, els quals són de diversos colors en un bonic patró. Tampoc no podem oblidar-nos que deixa un atractiu cop d'ull de la nostra esquena, i això ho aconsegueix gràcies a la seva obertura posterior que va acompanyada de tires creuades.

Tot això fa que aquest vestit valgui més del que en veritat compta, però és que hem deixat un detall per al final i és que és d'edició limitada, així que si el compres estaràs aconseguint una cosa única i especial. Tanmateix, t'has d'afanyar doncs podries esgotar-se en qualsevol moment justament per això mateix.