La tornada a la rutina és un fet i la necessitat de perdre aquest pes guanyat durant les festivitats nadalenques és un denominador comú. Mantenir-nos motivats pot resultar difícil, però Decathlon té una opció que pot ser la solució ideal.

La nova bicicleta el·líptica que trobes a Decathlon, porta el nom de Domyos EL120 i és tan profitosa que moltes famoses la utilitzen per posar-se en forma a casa. I està rebaixada.

Bicicleta El·líptica Domyos EL120 a la venda en Decathlon2

Bicicleta El·líptica Domyos EL120 a la venda en Decathlon / Decathlon

Rebaixada i amb els millors resultats

Aquesta bicicleta a la venda a Decathlon està pensada i dissenyada per a les persones que comencen a introduir-se al món de l'exercici o fa molt temps que no practiquen una activitat física i volen reprendre l'esport a un ritme pausat.

Bicicleta El·líptica Domyos EL120 a la venda en Decathlon1

Bicicleta El·líptica Domyos EL120 a la venda en Decathlon / Decathlon

Compta amb un nivell d'exigència d'iniciació que et permetrà exercitar-te fins a 3 vegades per setmana i de manera completa i contínua. Dins de les seves funcions inclou entrenaments perquè puguis ajustar l'entrenament al tipus d'alimentació i activitat que realitzes diàriament.

Els seus pedals tenen la mida ideal perquè puguis ubicar-te amb seguretat i la seva textura antilliscant et permet trepitjar amb més fermesa i obtenir els millors resultats. Alhora compta amb una bona mida per ubicar-la a casa o a qualsevol habitació sense que destorbi.

Bicicleta El·líptica Domyos EL120 a la venda a Decathlon

Bicicleta El·líptica Domyos EL120 a la venda en Decathlon / Decathlon

Posa't en forma a casa amb aquesta bicicleta de Decathlon

Quant als agafaments, has que saber que també són bastant còmodes i amb textures que eviten que les teves mans llisquin, per la qual cosa podràs evitar dolors a les teves mans i maltractaments innecessaris.

Aquesta bicicleta a la venda a Decathlon té una base inferiors bastant estable i compta amb potes antilliscants perquè no corris riscos de trontolls o desequilibris. El sistema funciona amb gran facilitat i et permet girar els pedals amb força per fer moviments continus i amb els millors resultats.

Si et preocupen els materials, hem de dir-te que tenen una gran resistència, són fàcils de netejar i el millor de tot és que t'ofereixen un rendiment a llarg termini, pel que podràs utilitzar-la per molt temps i sense preocupar-te perquè comenci a deteriorar-se.

El color és negre i té detalls en blau que la fan atractiva i que s'adapten als gustos de tots. Aquesta bicicleta pots trobar-la disponible per 199,99 euros.