La millor part de manejar la bicicleta és sortir a fer un volt amb els millors paisatges i divertir-se una estona de l'aire lliure. Tanmateix, no sempre comptem amb el temps per fer-ho o en ocasions simplement volem entrenar, però quedar-nos en la comoditat de la nostra llar.

Si has passat per aquell moment i has acabant desistint de donar-lo als pedals simplement per no voler sortir, hem de dir-te que Decathlon té una compra rebaixada per anar en bici sense que hagis de moure't del saló de casa teva.

Compacte i resistent

Hem de parlar-te d'aquest corró d'entrenament per a bicicleta, que està fabricat en acer, per la qual cosa ja d'entrada podem dir-te que és durador i perfecte per a usos exigents, sense preocupar-te perquè es ratlli o doblegui.

La seva mida és gairebé imperceptible a casa, així que no et preocupis per aparells en meitat de la sala que acaben destorbant. Té unes mesures de 54,4 x 47,2 x 39,1 cm, la qual cosa vol dir que podràs ubicar-lo en qualsevol part.

Rodet|Corró d'entrenament

Corró d'entrenament

Està dissenyat per a bicis de muntanya amb rodes de 26" o 28" i es compon de corrons que et permeten pedalar tot el que vulguis sense que passi un desgast als pneumàtics de la teva bici i amb la mateixa exigència com si fossis a qualsevol passeig al parc.

Els seus suports tenen gomes antilliscants perquè puguis ubicar-lo a terra sense que es mogui i evitant caigudes inesperades.

Té una resistència de pes de 135 kg i compta amb 5 nivells de marxa perquè puguis configurar-lo segons el nivell d'exigència amb què vulguis entrenar. El seu color és platejat i el millor d'aquest suport és que també pots portar-lo a expedicions o viatges, així podràs entrenar en qualsevol part sense que les condicions climàtiques o l'ambient puguin afectar.

La seva instal·lació és relativament senzilla i en cas que tinguis dubtes, el producte inclou un manual que podràs seguir pas a pas per aconseguir-ho en poc temps. A més, no necessites eines especialitzades.

El preu que has de pagar per aconseguir aquest corró d'entrenament és de 69,99 euros.