Et preocupa l'hivern amb els teus petits? Després de les festivitats el teu pressupost ha quedat al límit? Decathlon té la solució per a la teva tranquil·litat i la protecció dels teus petits sense que la teva butxaca ho noti.

Sabem que Decathlon és una dels centres experts quan parlem de peces esportives i de bona resistència, però amb aquest nou descobriment, mares i pares han donat amb la samarreta per a nens que val 3,99 euros i que protegeix del fred com cap. La fabrica la marca Wedze.

Samarreta Wedze a la venda en Decathlon2

Samarreta Wedze a la venda en Decathlon / Decathlon

Protegits al màxim

Estem parlant d'una samarreta tèrmica d'esquí que compta amb un disseny ajustat al cos dels teus petits i que és ideal per utilitzar d'interior i mantenir el cos càlid en tot moment.

La marca ha llançat aquesta samarreta a fi que els teus nens puguin anar als passejos familiars i divertir-se a la neu com mai, sense preocupar-se per les baixes temperatures. Ve en un color negre que combina amb tot, o neu en blanc, segons sigui l'estil del teu fill.

Samarreta Wedze a la venda en Decathlon1

Samarreta Wedze a la venda en Decathlon / Decathlon

Molt còmoda i amb el millor acabat

Aquesta samarreta de Decathlon resulta tan càlida com còmoda, i és que està confeccionada amb un teixit especial i un efecte raspallat que li brinda al teu petit la màxima suavitat a la pell i el confort que necessita per als dies més pesats.

Les seves costures són planes, pel que es mantenen ajustades al cos també i no deixen marques molestes. A més, el seu teixit extensible permet que la samarreta s'emmotlli al cos sense posar molta resistència.

Samarreta Wedze a la venda a Decathlon

 

Samarreta Wedze a la venda en Decathlon / Decathlon

El teu petit podrà utilitzar aquesta samarreta de Decathlon durant tot el dia i no se n'adonarà que la porta posada fins que arribi el moment de fer-se un bon bany després d'un dia d'aventura. Les seves mànigues llargues i coll semialt li brindaran al teu fill/a la sensació més gran de calidesa a tot el cos.

Hi ha per a totes les edats, ja que la trobes disponibles a la botiga online de la marca i amb mides per a nens des dels 4 fins als 12 anys. Encara que hem d'advertir-te que, en tenir un preu tan baix, algunes de les talles comencen a esgotar-se, doncs la disponibilitat és de menys de 10 unitats.