Torna tot a la normalitat, les festivitats s'han acabat i la tornada a la rutina és imminent. Així com ho és també la tornada a les nostres activitats esportives – o almenys així deuria ser-ho – sabem que no és tan fàcil reprendre els teus entrenaments, però amb les ofertes de Decathlon estaràs més que temptat.

En aquesta oportunitat la cadena no ha volgut passar desapercebuda i compta amb unes sabatilles de dona per un preu que resulta impossible de trobar i és que per 9,99 euros pots fer-te amb un model millor que les de Decathlon.

Corre sense parar

Podríem pensar que per aquest preu estem fent-nos amb unes sabatilles que duraran molt poc, però res més allunyat de la realitat. Es tracta d'unes sabatilles dissenyades per a running i que compten amb una sola que pot esmorteir l'impacte a cada una de les trepitjades, per brindar-te comoditat i estabilitat.

Sabatilles Kalenji

Sabatilles Kalenji

Els seus materials tenen una gran resistència i en estar feta amb sola d'escuma tova, podràs anar d'un costat a l'altra amb la màxima absorció d'impactes. Al seu interior explica amb una sola còmoda i suau que s'adapta amb facilitat a la planta del teu peu.

Són unes sabatilles de Running Kalenji Run Cushion en color taronja que està fascinant totes i que a més s'adapten a tots els teus outfits d'entrenament, ja que combinen pràcticament amb tot.

Segons les especificacions de la marca, estan dissenyades per córrer fins a 10 quilòmetres diaris sense que la sola comenci a desgastar-se al cap de poc temps d'ús. Pots trobar-les disponibles a totes les talles fins al moment, així que podràs escollir des de la 36 fins a la 42.

Ara bé, si sents que aquest color no va amb tu o estàs buscant un color més discret, has de saber que pots trobar-les també en color rosa i en color negre, ambdues amb el mateix nombre de talles i totes disponibles de moment.

Això sí, si aquests són els models que prefereixes, has de saber que el preu augmenta el doble per a ambdues, ja que es troben disponibles per 18,99 euros.