Volem parlar-te d'uns pantis de reixeta que tenen Calzedonia a la venda i que són molt atractius en tot sentit, ja que lluen perfectes per vestir i fins i tot lluir en algun moment íntim. De fet, són les favorites de moltes en aquests moments.

Tenen un aspecte encantador que farà que es tornin les teves favorites ràpidament, a més que el color negre que tenen és perfecte per combinar-les amb altres peces sense importar el color en absolut.

El preu que tenen és de 15,95 euros, encara que Calzedonia té una promoció especial en la que si t'emportes 4 d'aquestes mitges pantis només hauràs de pagar 3, el que fa que fer-nos amb més d'un parell d'aquestes mitges sigui més que factible.

Pantis de Calzedonia
Pantis de Calzedonia

No podem negar el bé que es veuen aquestes mitges pantis per al seu ús en qualsevol moment

No podem deixar de veure-les per l'atractives que són. No només això, sinó que també són còmodes de portar. Compten amb un disseny de reixetes que els donen aquest aspecte tan característic que tenen, a més que aquest mateix disseny permet que es puguin portar amb gairebé qualsevol cosa.

El seu efecte de lliga és una cosa que també crida molt l'atenció i que permet que tinguin un aspecte molt més cridaner del normal. L'estampat geomètric que té també li dona punts extres, una cosa que no es pot negar de cap forma possible.

Encara que només estan en color negre, aquest color és més que cap ideal perquè puguem lluir aquestes mitges sense problema, a part que també van a la perfecció amb moltes peces a l'hora de combinar.

Són unes mitges pantis que no pots deixar passar i molt menys si t'agrada aquest estil, a més que són a un molt bon preu a les botigues de Calzedonia (també les podràs aconseguir a través del portal web de la marca).