L'hivern no ha de ser un impediment perquè utilitzis el teu vestit o faldilla favorita, l'únic que has de fer per portar alguna d'aquestes peces amb tota confiança i sense temor del fred, és incloure uns pantis tèrmics tal com els que ofereix Calzedonia.

Les mitges tèrmiques estan creades per combatre el fred, amb teixits que permeten la transpiració però que mantenen la calor, per a això hem buscat exhaustivament fins a trobar-ne unes amb una gran relació preu-qualitat, fins a donar amb les de Calzedonia.

Es tracta d'una peça que et permetrà suportar la temporada més freda de l'any sense renunciar al glamur. Són dos articles combinats: uns pantis tèrmics en contacte amb la pell en color nude i uns segons pantis velats de 30 deniers en color negre per posar a sobre. L'efecte final són uns pantis velats molt càlids que mantenen la temperatura corporal fins i tot a l'hivern.

Pantis de Calzedonia
Pantis de Calzedonia

Aquests pantis tèrmics a més d'oferir-te calidesa i estil, són còmodes i suaus. Sense cap dubte, es convertiran en el teu millor aliat per a aquesta època de l'any.

Si desitges utilitzar-los durant tot l'hivern amb els teus vestits i faldilles, Calzedonia els té a la venda per 15,95 euros. Les talles disponibles van des de la XS/S fins a la L; en cas que no coneguis la mesura correcta per a tu, la botiga compta amb una guia de talles perquè seleccionis la que millor s'adapti a tu, ni tan ajustada ni tan folgada.

Cures i manteniment dels pantis tèrmics

Aquesta peça va ser creada amb un conjunt de materials que dona com a resultat uns pantis de gran qualitat. És la seva confecció es va utilitzar 85 % de poliamida i 15 % d'elastà en la tela exterior i 92 % de polièster i 8 % d'elastà en la seva tela interior.

I, encara que puguem creure que les seves cures exigeixen una gran demanda, la veritat és que només n'hi ha prou amb seguir al peu de la lletra els consells que Calzedonia ofereix: rentar a màquina a una temperatura màxima de 30 °C amb cicle molt delicat, no blanquejar, no utilitzar assecadora amb tambor, penjar per assecar, no planxar, no netejar en sec, i, en cas d'utilitzar neteja professional en humit, ha de ser amb un cicle delicat.