El món de la rebosteria és un univers paral·lel. Gairebé podríem dir, que és tota una obra d'art. Entre els millors rebosters del món, i dels que fa autèntica, màgia, està Cédric Grolet. Aquest pastisser francès va començar a les cuines molt aviat, amb tan sols 11 anys. Als 13 ja es va convertir ràpidament en aprenent de cuina, i als 14 va entrar en una escola de confiteria. El seu èxit? Les seves postres realitzades amb una característica en comú, el «trompe l'oeil», la tècnica que utilitzen fins a pintors i arquitectes per donar (gairebé) vida a un objecte. I és que les obres de pastisseria de Cédric semblen molt reals. Realitza llimones, peres... Tots reproduïts perfectament però en forma de pastís, que semblen de forma sorprenent fruites reals.
Ara, una de les nostres marques favorites de decoració, Zara Home ha realitzat una col·lecció exclusiva d'estris de rebosteria amb Cédric Grolet. Una selecció de 12 peces úniques, de disseny funcional, i de línies minimalistes dissenyades pel mateix xef pastisser. Totes reuneixen un requisit: són pràctiques, còmodes i cuidades. Destaquen el color negre (molt elegant), l'acabat mat, i la selecció de peces en detalls daurats. Al·lucinaràs!
Batedor manual de barnilles|varetes (9,99 euros) per a rebosteria de silicona per a ús alimentari, sense juntes.
Cullera de siliciona (9,99 euros) dissenyada per a rebosteria, i barrejar ingredients o masses.
Bols en color negre, i acer inoxidable per barrejar ingredients. Estan disponibles dues mides: (7,50x15x7,5 cm) i (9x19,5x9 cm).
Espàtula de silicona, perfecta per decorar pastissos i barrejar ingredients. Té un preu de 9,99 euros.
En acer inoxidable, amb logo en daurat i idoni per esprémer les frutas.Cuesta en Zara Home, 19,99 euros.
En fusta, i perfecte per moldre diferents ingredients. Té un preu de 25,99 euros.
Dissenyador pel pastisser Cédric Grolet, aquest pelador es convertirà en un dels teus essencials. Costa 9,99 euros.
Pinzell de color negre, parteix de la col·lecció de Cédric Grolet.Este pinzell de silicona es pot utilitzar per pintar, greixar o marinar masses, pastissos i fins i tot eliminar l'excés de farina.
Flexibles, resistents a altes temperatures (màxima resistència 85ºC), antiadherents i ideades per no fer malbé la resta de peces de rebosteria. Aquestes pinces (9,99 euros) es poden utilitzar per manipular ingredients delicats, col·locar-los i ficar|posar-los i treure'ls del forn.
En fusta, i de color negre. Aquest rodet|corró que costa 25,99 euros, es pot utilitzar per estendre masses de pastissos, pastissos o fondants.
D'acer inoxidable, aquest tamís (19,99 euros) ha estat dissenyat pel xef reboster Cédric Grolet, amb acabat en color negre i logos daurats en la part exterior. Es pot utilitzar per tamisar farines, llevats o qualsevol altre ingredient en pols.
Set de 5 culleres mesuradores per a rebosteria d'acer inoxidable, dissenyades pel xef respostero Cédric Grolet, amb acabat en color negre i logos i mesures en daurat. Les seves capacitats van des dels 5ml fins als 100ml.