Aquest és d'aquests vestits de Zara que combinaran una vegada i una altra durant la temporada d'hivern i amb el millor dels èxits. De teixit lleuger, amb estampat acolorit i a totes les talles perquè elegeixis el que millor et va.

El vestit d'hivern és a Zara

Zara té el vestit de diari per lluir diferent i no perdre l'estil durant els dies més freds de l'any. Es tracta d'un vestit estampat multicolor, amb figures mitjanes i tons vermellosos amb taronja que li agreguen màxim detall i delicadesa.

Amb un coll a V en la part davantera i caiguda suau al bust, per deixar veure parteix de la pell en la part davantera amb molta delicadesa. Les seves espatlles es mantenen al tall i amb mànigues llargues que acaben a un puny de birret llis que li aporta més delicadesa.

A les espatlles compta amb un detall de peces en vellut en color fosc que ressalta la zona i els fa lluir molt més elegants. A més, compta amb brodats a la peça de vellut que resulta delicat i li agrega tot el detall.

Vestit de Zara
Vestit de Zara

Aquest vestit s'emmotlla molt bé a la forma del cos, comptant amb costures marcades a la zona inferior del bust per emmotllar el vestit a la cintura amb el millor dels èxits. Aquesta costura crea una figura molt més fina i amb una millor caiguda de la faldilla.

La faldilla es manté recta i cau amb naturalitat sobre les cuixes, acabant en un sota recte per a més moviment i lluint sempre versàtil. És un d'aquests vestits que pots portar de diari amb les teves botes de canya alta i que sempre serà un encert.

En la part posterior, el disseny conserva l'estil recte, amb bon moviment i el mateix estampat per crear el millor dels efectes. Aquest és un vestit de Zara que pots triar en gran varietat de talles, ja que es troba disponible des de XS fins a XXL.

El preu ja es troba disponible així que pots aconseguir-lo per 35,95 euros.