Setmana complicada en la major part del país. Per si ens podíem deprimir més, el setembre, el mes més odiat, comença amb pluges torrencials i baixada de les temperatures. És un senyal clara de què hem de començar a acomiadar-nos de platges i piscines. És moment de guardar el banyador i començar a buscar alguna peça d'entretemps. Les principals marques 'low cost' ja han tret la seva artilleria pesada per a aquests mesos. Noves col·leccions en les quals trobem peces que segur que t'enamoraran.

I això és el que ens ha succeït amb l'últim vestit de la Paula Echevarría. L'anomenem amor a primera vista. L'actriu s'ha llaurat un futur com a influencer. Compta amb més de 3 milions de seguidors i és una de les it girls més ben valorades del país. Li encanta la moda i tots els dies posa amb el seu 'look' abans de sortir de casa. L'asturiana col·labora amb marques 'low cost'. Una d'elles és Mango, la seva favorita.

Paula Echevarría conquesta a les xarxes amb el vestit de Mango que elimina la panxa

 

Precisament, l'Echevarría ha confiat en Mango per al seu últim 'look'. La parella de Miguel Marcos li ha posat color al mal temps. La Paula ha triat un vestit de curt midi vermell passió, així el porta ella. Aquesta peça no pot ser més perfecta. No li trobem ni un sol però.

El seu disseny vermell amb estampat de rodonetes, el seu coll escotat, i les seves mànigues curtes amb volants fan que sigui una de les peces més boniques de la temporada. Mango aposta per colors vius per a aquesta temporada on predominen els freds.

Paula Echevarría, tota una experta en moda, combina aquest 'look' a la perfecció i podem copiar-la. Ella ha optat per unes sandàlies creuades i una bossa en tons marrons.