Mango arrasa com sempre amb la seva estiuenca col·lecció, plena de vestits estampats i colorits al millor preu. Algunes influencers ens deixen sempre amb la mel als llavis amb uns vestits que enamoren, però que són impagables per a la majoria de fans. Però d'altres decideixen apostar pel low cost i permeten imitar els looks més famosos al millor preu. És el cas de Paula Echevarría, que ha arrasat a les xarxes socials amb un dels seus conjunts.

El vestit de Mango que ha conquerit Paula Echevarría

Es tracta d'un vestit de Mango de colors terra amb un estampat tipus zebra, que queda per sobre dels genolls i es caracteritza per un disseny acampanat i fluid, ple de volants en mànigues i en el baix. Fet de cotó al 100%, permet una transpiració perfecta i un teixit de gran qualitat.

Vestit Mànec|MangoEl vestit que ha conquerit Paula Echevarría aquest estiu és d'estampat tipus zebra i costa menys de 30 euros / Mango

Sorprèn el seu escot rodó i cenyit, que es pot ajustar amb un cordó. I a més, el seu preu és ideal: 29,99 euros.

Estampat de zebra: molt versàtil

Perfecte per combinar amb espardenyes rústiques de cuir, com les que llueix Paula Echevarría a la seva publicació d'Instagram, que acompanya de la frase "Zebra style".

Les de l'influencer són de la marca espanyola Toni Pons, però qualsevol mena de sandàlia amb sola de jute farà el paper i aconseguirà un conjunt estiuenc i tot terreny. També completava el conjunt amb una bossa a to de Chloé i ulleres de sol de la seva col·lecció per a Hawkers.

A més, es tracta d'una peça versàtil, que pot anar amb sabates de taló, planes, o fins i tot sabatilles com Converse o les mítiques Adidas Stan Smith, combinat amb una bossa petita de colors ocre o grocs, es convertirà en el look perfecte per a aquest estiu avançat que ens ha abastat abans de l'arribada de la mateixa estació i que ens assetja amb aquesta onada de calor.

Mango, que sol ser a l'ombra del gegant Zara, es continua consolidant com una de les marques més reconegudes al nostre país i aconsegueix enamorar influencers i fans amb els seus dissenys a l'última moda i les seves peces cada vegada més assequibles.