Paula Echevarría té a Zara a una de les seves marques fetitxe. L'actriu de Candás sol lluir moltes peces de la marca gallega a les publicacions que penja a Instagram. No és una novetat veure l''influencer' mostrant algunes de les peces o dels complements de la firma d'Amancio Ortega.

És per això que una de les novetats que Zara ha afegit al seu catàleg encantarà a la 'it girl' i a d'altres 'influencers' que solen recórrer a la firma de moda 'low cost' per presumir de les seves combinacions.

Zara posa a la venda una bossa en forma dós panda

En aquest cas parlem d'una bossa molt curiosa que imita la forma d'un ós panda. Un complement perfecte per a les amants d'aquest adorable animal del qual t'expliquem totes les seves característiques.

Bandolera Os panda|colla de Zara1

Bandolera Os panda de Zara

Aquesta bossa de Zara mesura 25 cm d'alt, 16,3 cm d'ample i 3 cm de fons. Unes mesures contingudes que et permetran portar a sobre estris bàsics com el moneder, el desinfectant i la màscara, o el kit portàtil de maquillatge per estar sempre perfecta. I es completa amb una pràctica nansa elaborada amb ferro i que et permetrà portar-lo com a bandolera.

Bandolera Os panda|colla de Zara2

Bandolera Os panda de Zara

La bossa bandolera os panda de Zara només costa 22,95 euros

Aquesta bossa a la venda a Zara és fabricat amb poliuretà al seu exterior, mentre que el seu folre interior és de polièster. El farcit és acrílic al 100%.

I atenció potser: el seu preu. Perquè aquesta bossa de Zara només et costarà 22,95 euros. I pots adquirir-lo tant a les botigues físiques com a través de la pàgina web.

Bandolera Os panda|colla de Zara

Bandolera Os panda de Zara

A més, aquesta bossa en forma d'os panda ha estat elaborada mitjançant l'estàndard Green to Wear 2.0, que busca minimitzar l'impacte ambiental de la producció textilmediante el programa "The List de Inditex", que garanteix netedat en els processos productius, així com seguretat i salubritat a les peces.