La província de Cadis sens dubte és un lloc perfecte per gaudir d'una bona gastronomia a la Península Ibèrica. A la ciutat de Cadis trobem una oferta de restaurants molt variada que ens pot servir per conèixer de primera mà el que podem trobar a la província. Gastronomia tant nacional com internacional que veiem reflectida a TripAdvisor, on hem volgut veure de primera mà el restaurant millor valorat de la ciutat.

Producte de proximitat a Cadis

fogon2

Assortiment de plats del Fogó de Mariana

Es tracta d'un restaurant especialitzat en gastronomia de proximitat, El Fogón de Mariana, ubicat a pocs metres de la platja de Cadis. Des de fa més de 30 anys que van obrir el primer Fogó de Mariana continuen apostant per la gastronomia de la seva terra. Una cuidada selecció dels seus productes: hortalisses de la terra de Conil i Sanlúcar de Barrameda, ibèrics i cecines especials... juntament amb una acurada i controlada classificació de carns de vedella amb diferents D.O, i el seu procés de maduració, fan que pugui oferir la millor qualitat, a la seva carta, en la que trobem algunes propostes d'entrants com aquestes:

  • Tomàquet de l'horta de Conil, amb alvocat i lloms de melva.
  • Salmorejo amb tacs de pernil, ous brunoisse, llavors i aove de trull.
  • Pernil ibèric i formatge madurat barreja de 3 llets.
  • Daus d'autèntic pit de pollastre amb cruixent arrebossat.
  • Croquetes d'olla amb la recepta de l'àvia.
  • Autèntics ous trencats amb de tot (pernil, capolat de xoriço i pebrots del padró).

fogongrande

Plat del restaurant

Una carta com podem veure de molt producte de proximitat, que els fan ser no només ser el més ben valorat a TripAdvisor de la ciutat de Cadis, sinó també col·leccionar comentaris tan positius com aquest: "Em va encantar el menjar, passem una estona agradable. Recomano la taula d'ibèrics i el medalló de filet al Pedro Ximenez. Bon menjar i sobretot l'atenció del personal que va ser molt amable i atent i va fer que tot fos genial. Gràcies."

Com a plats principals, El Fogón de Mariana ens ofereix també una carta del més variada, on podem destacar plats com aquests:

  • Filet de vedella especial de La Janda amb patates fregides i verdures saltejades.
  • Presa ibèrica coberta de pernil amb patates fregides i verdures saltejades.
  • Vaca gallega maduració més de 40 dies.
  • Wok de vedella especial de la Janda a l'estil oriental amb hortalisses de l'horta de Conil.
  • Delícia ibèrica de filet de porc amb formatge de cabra, salsa de formatge i encenalls de pernil.

Carns amb qualitats garantides, que són ja una referència a Cadis, i que ens asseguren una fabulosa experiència. A més per a les postres podem elegir per exemple pinya rostida caramel·litzada, amb gelat de coco o pastís de formatge cremós amb salsa de fruits vermells.

Un restaurant que arrasa en valoracions i que ens ajudarà a descobrir la gastronomia de la província.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)