La ciutat de Salamanca té molts atractius perquè la visitem en una escapada. Per exemple de cap de setmana. Un lloc en el qual la gastronomia és un dels principals reclams com a bona ciutat del nord de la Península Ibèrica.

Cuina creativa al cor de Salamanca

winegrande

Winelovers, Vins, Tapas Y + a Salamanca

És per això que ens hem volgut fixar al restaurant millor valorat de Salamanca segons la comunitat d'usuari de TripAdvisor, que ha resultat ser el Winelovers, Vinos, Tapas Y +, del que llegim comentaris tan positius com aquest: "Des del moment en el que entrem, ens van fer sentir supercòmodes. El local és molt acollidor i el tracte de tot el personal increïble. No exagero quan dic que és el millor lloc de tapes i vins on he estat. Les tapes són totes boníssimes i la carta de vins és àmplia. Deixar-vos aconsellar per l'equip de wine lovers. Es nota que cada un d'ells són amants i coneixedors del bon vi. Hem estat dos dies a Salamanca i els dos hem anat a aquest local, no n'hi ha cap altre d'igual."

Un restaurant de Salamanca que ja és el més ben valorat dels més de 500 que veiem en TripAdvisor, i que amb una cuina creativa és un referent per als que gaudeixen amb la bona gastronomia.

Un restaurant en el qual trobem més de 25 tapes saboroses i diferents. De carrer, viatgeres i amb un punt canalla. El seu equip de cuina les elabora al moment, amb afecte, sense pressa, però sense pausa perquè les puguem degustar acabades de fer. A més, amb un esperit que els fa innovar permanentment a la recerca de nous sabors i noves fusions que pugui continuar fent del Winelovers, Vins, Tapas Y + un lloc de referència a Salamanca.

wine2

Plat del Winelovers, Vins, Tapas Y +

Per als que s'animin a provar-ho un migdia, hi ha una opció de menú per 17,50€ que inclou tres tapes i les postres del dia.

A la seva carta, aquestes són algunes de les propostes de tapes que podem trobar:

  • Caneló d'ànec estil Pequín amb salsa Hoisín
  • Tac de bolets, guacamole, taronja i llima
  • Carpaccio de gambes, mostassa i caviar marí
  • Hamburguesita de pollastre amb kikos i crema de tomàquet
  • Costella ibèrica, teriyaki, chimichurri i puré de moniato
  • Yakitori de pollastre i foie amb salsa Ponzu
  • Tartar de salmó amb fruita de la passió
  • Steak tartar de llonganissa ibèrica de La Hoja del Carrasco
  • Cebiche de corbina, canchita i iuca

Com podem veure a la carta, cuina que combina el millor del nacional amb l'internacional, i que podem combinar amb algun dels molts vins que ofereix el restaurant, tant de la regió com nacionals i internacionals.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)