Molt es parla del mobiliari, la pintura, el pis i els altres objectes decoratius que solem veure a les millors revistes. I sí, és cert que aquests són els més importants, però n'hi ha un que també resulta molt interessant i que pot donar-li als teus espais el toc més diferent de tots.

És per això que Ikea no descuida cap detall i compta amb un quadre inspirador que il·lumina la teva habitació per molt poc diners i que transmet com cap.

Transmet pau amb només veure-ho

Amb el nom de "Pjätteryd" i amb un motiu creat per Tatiana Kolesnikova, aquest és el quadre que tothom s'està emportant. No només per ser molt econòmic, sinó que a més d'això transmet tranquil·litat i serenitat, sent ideal per a habitacions i, per què no, sales d'estar o descans.

Quadre de Ikea1

Cuadro Pjätteryd de Ikea / Ikea

Aquest quadre d'Ikea té unes dimensions de 100x70cm i es compon d'un paisatge natural i una persona asseguda sobre una pedra que es troba a una altura increïble i que permet visualitzar una de les vistes més boniques que podrien veure's.

És el quadre ideal per als amants del natural o que busquen elements subtils per a la decoració dels seus espais a casa. Si bé la seva imatge és bastant atractiva, has de saber que està fet amb una tela de gran qualitat i que optimitza l'efecte de profunditat.

Muntatge senzill

És un quadre d'Ikea amb què no hauràs de complicar-te gaire i que s'adapta a tota mena de parets. Això sí, has de saber que no inclou cargols per al seu muntatge, doncs no totes les parets compten amb les mateixes característiques i el millor serà que compris aquells que millor s'adapten a la teva.

Quadre d'Ikea

Cuadro Pjätteryd de Ikea / Ikea

En l'actualitat pots trobar aquest quadre d'Ikea a la secció d'outlet de la marca, la qual cosa automàticament ens diu que es tracta d'un quadre que té un preu baix en comparació amb altres de similars.

I en efecte, hem comprovat que és cert, doncs aquesta peça a la venda a Ikea pot ser a la sala de la teva casa o dormitori per tot just 29 euros. Abans es trobava disponible per 40.

El preu es mantindrà fins a esgotar-se l'existència, així que tens un temps per pensar-ho. Però has de saber que ha agradat molt i no ens estranya que aviat pugui estar fora de catàleg.