Si t'agrada el vi, és possible que estiguis buscant un de diferent per a les ocasions més especials. I tenint en compte que estem en Setmana Santa, aquest és un dels millors moments per provar una de les propostes que pots trobar en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. Un rosat que et farà sentir com un o un VIP durant un estiu de luxe en St.Tropez.

Com ja t'hem explicat, a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés pots trobar alguns dels millors vins del món, tant de la nostra geografia com arribats des de l'estranger. Sens dubte, el seu catàleg és un dels millors als quals recòrrer per trobar els millors beuratges. I el que ocupa les següents línies és un d'ells.

Vi rosat Rioja Julieta's Golden 2020

Vi rosat Rioja Julieta's Golden 2020 / El Corte Inglés

En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs rebaixat el vi Julieta's Golden 2020

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 13%Vol.

Vi rosat Rioja Julieta's Golden 2020 2

Vi rosat Rioja Julieta's Golden 2020 / El Corte Inglés

Es tracta del vi rosat Julieta's Golden collita de 2020 amb denominació d'origen Rioja. Un vi elaborat pels cellers Juliette Rosè i, malgrat ser un dels més exclusius, no és car en absolut. I no només això, doncs aquests dies està rebaixat en un 33%. Així, de pagar els 14,90 euros que costa habitualment, aquests dies pot ser teu per 10 euros.

Vi rosat Rioja Julieta's Golden 2020 3

Vi rosat Rioja Julieta's Golden 2020 / El Corte Inglés

Aquest vi a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés ha estat elaborat amb la varietat Tempranillo al 100%. I s'ha deixat criar durant 4 mesos en dipòsits de formigó. I el productor recomana servir-lo a temperatures d'entre 7 i 10 graus per gaudir-ne en tota la seva esplendor. A més, recomana maridar-lo amb amanida, pescats mariscos, foie o fruita, encara que si el prens sol també podràs degustar totes les seves virtuts. I és que aquest vi té un "exclusiu caràcter en boca" gràcies que el raïm ha estat seleccionat una a una.

Aquest vi està inspirat en als estius a St. Tropez, La Toscana i Califòrnia

Aquest vi Julieta's Golden ve en ampolles de 75 cl. Aquestes compten amb el suro al descobert i una etiqueta apta per a glaçoneres, on l'hauries de deixar reposar mentre el consumeixes perquè no perdi la seva baixa temperatura.

Vi rosat Rioja Julieta's Golden 2020 1

Vi rosat Rioja Julieta's Golden 2020 / El Corte Inglés

Així mateix, prové i manté les tradicions de La Rioja alabesa, però segons el fabricant, està inspirat a "els estius en St. Tropez, La Toscana i Califòrnia amb nostàlgia a dècades passades". I està "pensat per fer gaudir qui el posseeixi i apropar l'essència clàssica del món dels cellers a nous públics, sent sempre fidels als adeptes dels productes ben fets."