Entre les begudes que més es consumiran en els mesos de calor que ja s'apropen, destacaran els mojitos i les caipirinhes. Dues begudes típiques de Cuba i del Brasil, respectivament, que cada vegada són més populars al nostre país. I és que pocs moments hi ha millors que aquests en els quals ens asseiem en una terrassa en les tardes o les nits de juliol i agost mentre gaudim d'una d'aquestes dues begudes. Ja t'imagines removent el gel amb una canya?

Si la resposta és "no" serà perquè, o no t'agraden, o no tens els estris necessaris per gaudir d'un mojito o una caipirinha en condicions. Per al primer motiu no hi ha remei. Però per al segon sí. I el trobaràs a la venda en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. Es tracta d'un dels productes més venuts. I aquest el millor moment per estrenar-lo, ja que està rebaixat.

Set per preparar mojito i caipirinha My Kit Mojito

Set per preparar mojito i caipirinha My Kit Mojito / El Corte Inglés

En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs un set perfecte per preparar els millors mojitos i caipirinhes

Es tracta del set per preparar mojito i caipirinha My Kit Mojito. Un producte que reuneix els accessoris necessaris per aconseguir les millors preparacions.

Tal com apunta el fabricant, el set My Kit Mojito és un pack molt complet que inclou les eines necessàries per realitzar els millors preparats, i que encantarà tant als amants de la cocteleria com als quals no s'han iniciat i volen aprendre. Amb aquestes eines només hauràs de preocupar-te per seleccionar els millors ingredients: rom, sucre, llima, etc.

Set per preparar mojito i caipirinha My Kit Mojito1

Set per preparar mojito i caipirinha My Kit Mojito / El Corte Inglés

Rebaixat en un 21%

Cada caixa inclou els següents accessoris:

  • Vas mesurador.
  • Maça de morter per macerar.
  • 2 vasos per servir-lo.
  • Cullera mesclador cocteleria.
  • Receptari per preparar mojitos i caipirinhes.

I si ja estàs pensant a aconseguir-lo per preparar els teus mojitos i caipirinhes, has de saber que el seu preu habitual és de 31,90 euros, però aquests dies el trobaràs a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés amb una rebaixa del 21% que el deixa en 25 euros.