S'apropa dilluns de Pasqua, un dia en el que el producte estrella és el típic ou de Pasqua. Aquest ou fa uns anys solia ser un ou cuit. Però actualment el que més èxit té és el de xocolata. Sobretot entre els més petits. I atenció a l'ou de Pasqua que actualment és el producte més venut al Club del Gurmet d'El Corte Inglés.

Es tracta de l'Ou de Pasqua en alumini cristal·litzat que al seu interior conté 15 deliciosos ous de xocolata de diferents varietats. Un producte de la marca Galler, una empresa establerta a Bèlgica, on són especialistes en 'pecat' culinari que és la xocolata.

Ou de Pasqua en alumini cristal·litzat Galler amb 15 mini ous de chocolate1

Ou de Pasqua en alumini cristal·litzat Galler amb 15 mini ous de xocolata / El Corte Inglés

El més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés és un ou de Pasqua

Aquest Ou de Pasqua de Galler, com dèiem, és el més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. I al seu interior conté 15 ous de 10,2 grams cada un d'un total de 5 varietats. Aquestes són:

  • 3 Noir Praliné: xocolata negra amarga amb praliné.
  • 3 Lait Praliné: xocolata amb llet amb praliné.
  • 3 Lait Croquant: xocolata amb llet praliné cruixent.
  • 3 Blanc Praliné: xocolata blanca amb praliné.
  • 3 Blanc Croquant: xocolata blanca amb praliné cruixent.

Ou de Pasqua en alumini cristal·litzat Galler amb 15 mini ous de xocolata

Ou de Pasqua en alumini cristal·litzat Galler amb 15 mini ous de xocolata / El Corte Inglés

15 mini ous elaborats amb productes naturals

Cada un d'aquests ous, a més, és del més sa. Tots estan elaborats amb ingredients naturals, amb cacau pur, són baixos en sucres i no contenen greixos hidrogenats. Concretament, contenen sucre, llet sencera en pols, avellanes, mantega de cacau, pasta de cacau, vegetals, sèrum lacti en pols, llet, cereals cruixents (farina d'arròs ), sucre, sal, agent de càrrega polidextrosa, cacau en pols, lecitina de soja, dextrina, inulina, aroma natural de vainilla. I no contenen abans o colorants artificials afegits.

I si ja estàs pensant a provar aquests ous de Pasqua de Galler, has de saber que el preu de cada unitat és d'11,90 euros. Com dèiem, és el més venut així que no esperis si no vols quedar-te sense provar-los.