Sovint, quan et parlem dels productes que té a la venda El Corte Inglés a la seva secció del Club del Gurmet, ho fem d'alguns dels millors vins disponibles al mercat. Vins que compten amb les millors qualitats i que han estat elaborats mitjançant processos molt cuidats. I clar, això fa que no siguin precisament barats.

Una cosa que fa que ens ho pensem molt abans d'obrir una ampolla. Perquè a moltes persones els agrada gaudir d'una copa de vi al dia. I després d'haver pagat uns bons diners per ella, no volen deixar-la oberta durant molts dies, el que els obliga a consumir més del compte perquè el vi no quedi obert gaires dies i vagi perdent propietats gustatives i olfactives.

Ja no hauràs de preocupar-te per si no t'acabes l'ampolla de vi

Un problema per al es pot trobar una solució a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Es tracta del sistema conservador de vins amb càpsula de gas Three + Coravín. Un dispositiu amb què podràs gaudir d'una copa de vi sense haver de destapar l'ampolla, podent gaudir de la resta en els dies següents sense que hagi perdut ni una mica de les seves propietats.

Sistema conservador de vins amb càpsula de gas Three + Coravín1

Sistema conservador de vins amb càpsula de gas Three + Coravín / El Corte Inglés

Aquest aparell té un disseny molt pràctic i funcional. I el seu ús és del més senzill. L'únic que hem de fer és inserir l'agulla en el suro de l'ampolla, inclinar-la en un angle de 45º, pressionar el gallet i deixar-lo anar en abocar el vi a la copa. Després d'haver abocat la quantitat desitjada només haurem de retirar l'agulla cap a dalt. El suro es tornarà a segellar de forma natural protegint el vi per a pròximes ocasions.

Consumeix només el que et vingui de gust sense que el vi perdi les seves propietats

Aquest producte a la venda del catàleg del Club del Gurmet és apte per a qualsevol ampolla amb suro natural. Encara que has de tenir en compte que no ho és per a vins escumosos ni taps sintètics o de metall. Així mateix, utilitza càpsules d'argó per aconseguir la seva comesa, un gas inert que se sol utilitzar en el procés de fabricació del vi i que no intervé en les propietats gustatives o olfactives del producte.

Sistema conservador de vins amb càpsula de gas Three + Coravín

Sistema conservador de vins amb càpsula de gas Three + Coravín / El Corte Inglés

Cada compra inclou dos taps de rosca, dues càpsules d'argó i un airejador de vi. I atenció al preu, perquè aquests dies el trobes rebaixat en un 30% a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Així, en lloc de pagar els 229,99 euros que sol costar, pot ser teu per 159,99 €.