És cert que avui dia existeixen molts recursos per aconseguir cuinar una paella en condicions. Entre les receptes que circulen per internet, els estris de cuina i els elements de mesurament que hi ha disponibles al mercat, no hauria de ser complicat aconseguir donar amb la fórmula exacta. No obstant això, tot i així segueix sent difícil ja que, per exemple, l'origen de les matèries primeres pot condicionar el sabor final.

Un problema que ja no tindràs amb un dels productes que està arrasant a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Parlem del preparat de paella valenciana que només hauràs d'escalfar per tenir el brou perfecte en el qual bullir l'arròs i tenir una paella de categoria llesta en minuts.

Preparar la millor paella valenciana serà molt fàcil gràcies a aquest producte del Club del Gurmet

Aquest preparat l'elabora l'empresa El Paeller, especialistes en la matèria. I està produït amb ingredients 100% naturals. A més, no conté gluten, amb la qual cosa és apte per a celíacs.

Paella Valenciana El Paeller1

Paella Valenciana El Paeller / El Corte Inglés

Cada pack conté verdures, carn i el brou d'una paella valenciana, en racions per a dues persones. El brou ha estat preparat a la llenya de taronger. A més, a tot això s'afegeix un saquet de 180 grams d'arròs perquè no et falti l'element principal. I seguint les instruccions, hauries de tenir la paella llesta en només 18 minuts.

Segons apunta el fabricant, el brou ha estat preparat de forma artesanal. I "el cuinat s'interromp i s'envasa el brou en el moment idoni, mantenint totes les seves propietats nutricionals i tot el sabor." Així mateix, l'arròs és de la varietat J. Sendra, amb Denominació d'Origen de València.

Paella Valenciana El Paeller

Paella Valenciana El Paeller / El Corte Inglés

Només necessitaràs 18 minuts per tenir-la llesta

Preparar-lo serà molt senzill. Només hauràs d'abocar el contingut en una paella (el fabricant recomana utilitzar paella d'entre 32 i 35 cm de diàmetre), afegir l'arròs que ve al pack i esperar 18 minuts.

I si ja se t'està fent la boca aigua, has de saber que cada pack de preparat d'El Paeller per a dues persones té un preu de 17,90 euros a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.