Si ets amant del bon cafè, estaràs d'acord que els de Colòmbia solen ser els millors. El país sud-americà és un dels principals i millors productors d'aquest deliciós i agradable producte. Si t'agrada aquesta beguda, coincidiràs que no hi ha un bon matí sense haver pres un bon cafè en despertar. Els dies no solen transcórrer igual si no hem pres una tassa d'aquest beuratge.

Tanmateix, cal dir que a Itàlia també són especialistes en la matèria. Sobretot a l'hora de preparar-lo. I és d'allà d'on ve el cafè que actualment és el més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

El cafè més venut en el Club del Gurmet ve d'Itàlia

Aquest apartat de la cadena de grans magatzems destaca per oferir les millors variants de molts productes d'alimentació, amb la qual cosa serà difícil no encertar en escollir algun d'ells. I en aquest sentit, molts consumidors coincideixen que aquest és el millor cafè disponible al Club del Gurmet.

Es tracta del cafè en gra de la marca Illy. Concretament el de la varietat 100% aràbiga de torrat clàssic. Un cafè que et sorprendrà des de l'aroma que desprèn en obrir l'envàs fins quan l'assaboreixis a la boca.

Cafè en gra torri clàssic Illy blend 100% Arábica1

Cafè en gra torrat clàssic Illy blend 100% Arábica / El Corte Inglés

En tot cas, tingues en compte que aquest cafè ve en gra, amb la qual cosa necessitaràs moldre'l abans de preparar-te una tassa. A el Corte Inglés trobaràs cafeteres que porten el molinet integrat.

El cafè més venut del Club del Gurmet està rebaixat

Tornant al cafè 100% Arábica d'Illy, aquest ofereix un equilibri ideal entre l'àcid i l'amarg, tal com indica el fabricant. Mentre que el torrat clàssic aporta un toc dolç i floral que el fan irresistible. El resultat és un cafè amb "tocs de pa torrat, caramel i xocolata". Com apunta el productor, és per als qui "prefereixen una tasseta de sabor suau".

Cafè en gra torri clàssic Illy blend 100% Aràbiga

Cafè en gra torrat clàssic Illy blend 100% Arábica / El Corte Inglés

Com dèiem, l'origen d'aquest cafè el trobem a Itàlia. I ve en envasos que contenen 250 grams. En tindràs prou per a unes quantes preses.

I atenció al preu, perquè aquests dies el trobaràs rebaixat a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés en un 18%. Així, si habitualment costa 10,90 euros, aquests dies te'l portes per 8,90 €.