Si estàs buscant una beguda animosa que surti del que habitualment es troba a qualsevol supermercat, el Club del Gurmet d'El Corte Inglés hauria de ser una visita obligada. I és que en aquesta secció de la cadena de grans magatzems trobaràs els productes més exclusius de molts sectors.

A més, no només trobes les varietats exclusives dels productes típics. També hi ha disponibles opcions arribades de molts racons del planeta que no és habitual trobar a qualsevol botiga.

En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs el sake que molts experts consideren com el millor del món

Un exemple d'això és el sake Junmai Daiginjo de la marca Dassai. Un sake procedent directament del Japó i que sorprendrà als paladars més exigents que ja ho hagin provat tot.

Sake Junmai Daiginjo Dassai 23

Sake Junmai Daiginjo Dassai 23 / El Corte Inglés

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si ho fas, que sigui amb moderació. La seva graduació és de 16% Vol.

Aquest sake japonès ve presentat en una elegant ampolla de 72 cl. I el preu de cada unitat és de 109 euros a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Un preu que, encara que et sembli car, mereix cada cèntim.

Només apte per als "veritables coneixedors" del sake

Segons el productor, aquest sake es caracteritza per haver arribat a un nivell de poliment del 23%, "fita" que va aconseguir el 1992. És per això que està considerat per molts experts com el millor del món. I és que ningú no ha aconseguit un poliment tan alt.

El temps de poliment d'aquest sake és de 4 dies. I està elaborat amb arròs del tipus Yamadanishiki.

El resultat és un sake que en boca resulta suau que se situa "entre la seda i una experiència de flotabilitat gairebé etèria, sent profund i ple de subtilitats". Un producte que, tal com apunta el fabricant, només els veritables coneixedors del sake sabran apreciar en la seva totalitat. És "una experiència realment inoblidable i imprescindible". I per gaudir-ne al màxim, està recomanat servir-lo a 10 graus centígrads de temperatura.