A tots ens agradaria tenir el temps per preparar una nutritiva sopa de mongetes des de zero, bullint a foc lent durant hores perquè els sabors es combinin i la consistència s'espesseixi a la perfecció. Per sort, hi ha moltes opcions ja llistes que poden competir amb les propietàries, i una d'aquestes són les mongetes amb faisà de La Fonda del Prado de El Corte Inglés.

Aquesta pràctica opció no és aclaparadorament salada i té un sabor ben assaonat

Quan busquis una cosa pràcticament llesta de menjar, et recomanem provar les mongetes amb faisà, doncs a més que són molt útils per tenir en cas d'un tall d'energia o d'una nit a l'oficina, també tenen molt bon sabor, sense msg agregat ni colorants.

Gràcies a les mongetes naturalment riques en fibra i a la proteïna del faisà, aquesta deliciosa sopa pot ajudar que et mantinguis ple i satisfet per més temps. Per garantir molt sabor en cada cullerada, aquesta recepta es prepara amb una breu llista d'ingredients que són: mongetes blanques, faisà, hortalisses, vinagre, espècies i sal.

Mongetes d'El Corte Inglés

Mongetes d'El Corte Inglés

La seva consistència suau i bona integració de sabors prové del faisà prèviament estofat. Com està atapeïda de nutrients i fibra, és una opció que et pot servir tant per al dinar com per al sopar.

Per prendre-la, només has de vessar-la en una olla i deixar que l'estufa faci la seva màgia per uns minuts. Recorda que sempre pots agregar-li el teu toc personal si la consistència o sabor no és del teu grat.

Si t'agraden els grans combinats amb el sabor característic i sucós del faisà, llavors aquesta és una opció que has de tenir a la mà al teu rebost. En El Corte Inglés trobem aquesta deliciosa i diferent opció per 8,50 euros la llauna de 400 g.