L'edició vintage de Louis Roederer ja està disponible a  El Corte Inglés per un preu magnífic, i ja molts dels coneixedors de xampany l'han aconseguit, perquè saben que aquesta beguda és de qualitat pura.

Estem parlant d'un xampany que és considerat dels millors, ja que recordem que Louis Roederer és qui fa el Cristal Xampany, el qual té un preu bastant elevat i que pot no estar a l'abast de totes les butxaques.

Tanmateix, per a això està aquesta edició vintage, la que amb prou feines té un preu de 89 euros i s'aconsegueix fàcilment a la secció Gurmet de la botiga online del famós supermercat espanyol. Vols saber encara molt més sobre aquest xampany?

Estotgi Xampany Vintage Louis Roederer 2014

Estotgi Xampany Vintage Louis Roederer 2014 / El Corte Inglés

L'edició vintage d'un dels millors xampanys que podràs trobar a tot el món

Aquest Brut Vintage té una presentació bastant elegant. I diem això per començar, ja que són molts els que compren ampolles d'aquest estil només per a la seva col·lecció. L'estoig que posseeix té una pinta fantàstica i l'ampolla una aparença que deixa a la vista tot el sabor que pot presentar.

Tanmateix, el millor està en el seu contingut, i és que no estem parlant de qualsevol xampany, sinó d'un que ha tingut una criança de cinc anys i que ha estat elaborat amb els millors ingredients a la disposició de Louis Roederer.

Estotgi Xampany Vintage Louis Roederer 20141

Estotgi Xampany Vintage Louis Roederer 2014 / El Corte Inglés

El seu color groc amb certs tocs de tornassol fan que cridi bastant l'atenció, ja que amb només veure la seva ampolla, la boca ja se'ns fa aigua . El seu sabor és potser el més destacable d'aquest xampany, ja que destaquen diversos sabors que fan que provem alguna cosa de veritable qualitat.

Podem acompanyar els nostres millors moments amb aquest xampany, que, recordem, tot just té un preu de 89 euros a El Corte Inglés, per la qual cosa podrem fer-nos amb una ampolla de 750 ml sense haver de gastar massa, però rebent veritable qualitat a canvi.