Al món hi ha pernils, i després estan els pernils que es poden trobar a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés. Allà podem trobar les millors delicatesen d'aquest deliciós mos.

I per si ja estàs pensant al pernil que et compraràs aquest nadal, o simplement estàs buscant un bon pernil per degustar, potser t'interessa saber quin és la peça de pernil més demandades d'El Club del Gourmet.

La peça de pernil més venuda del web d'El Club del Gourmet és l'Extrem Puro d'Extremadura

Es tracta del pernil Extrem Puro d'Extremadura. Es tracta d'un pernil de gla 100% Ibèric que ve en peces de 7 quilos. I cada una costa 499 euros. És a dir, cada quilo surt per 69,31 €, que no està res malament. I no és casualitat que sigui la peça de pernil sencera més venuda a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés.

Extrem Puro de Extremadura21

Extrem Puro d'Extremadura

Aquest pernil, és una edició limitada. I segons el productor, és l'"ibèric perfecte". "La part més noble del porc de raça pura ibèrica, les potes posteriors; és color vermell amb viat de greix nacrat i es caracteritza pel seu sabor delicat", afirma el fabricant.

El pernil de gla 100% Ibérico Extrem Puro d'Extremadura surt a 69,31 €/kg

Aquest pernil ve presentat dins d'una caixa batejada com White Box Premium d'EXTREM PURO EXTREMADURA. A més, ve embolicat en una malla blanca brodada.

Segons el tast, a la vista presenta un "color vermell intens i brillant, greix nacrat i untuós, amb lleugeres vetes de greix infiltrat en el magre". A nas és "dolç i penetrant, atresora els matisos virginals de l'oleic". Al tacte és "sedós, suau i lleuger en contacte amb el greix". I en boca és una "explosió de sabors, vellut en boca i té un retrogust infinit" amb tocs herbacis i fruiters.

Extrem Puro d'Extremadura

Extrem Puro d'Extremadura

36 mesos de curació

Així mateix, aquest pernil de gla 100% Ibérico Extrem Puro d'Extremadura ha estat sotmès a un procés de curació de 36 mesos. El seu origen el trobem a Herreruela, a Càceres. I es recomana mantenir en un lloc fresc i sec per a la seva millor conservació.

Sens dubte, una peça ideal per als qui estimen el pernil i volen provar-ne un dels millors del món, així com per completar les taules en les millors reunions amb amics o familiars. Un mos que anirà més enllà de qualsevol pernil que puguis comprar al supermercat.