Per a moltes persones no existeix plat més ric que un tros de pa blanc untat amb una mica de mantega, coronat per un topping de caviar i una mica de cibulet picat finament. I per complaure tots aquests amants del caviar, El Corte Inglés té ara mateix al seu estoc un caviar que és d'allò més interessant i bo.

Aquest és un caviar originari del llac Baikal, ubicat a Rússia i s'obté de l'Esturió Siberià. La mida de les seves freses és bastant mitjana, ja que només mesuren entre 2.5 mm i el seu color varia depenent del peix del que van ser trets, però les tonalitats mitjana van des del gris al marró clar. Gràcies que és un producte treballat en aqüicultura, és del més delicat i exquisit.

Caviar Imperial Baeri Tanit1

Caviar Imperial Baeri Tanit / El Corte Inglés

El Corte Inglés té aquest capritxo culinari que tant t'agrada a un molt bon preu

Es pot acompanyar col·locant una petita làmina de salmó juntament amb formatge crema de topping, en un ou escumat, juntament amb pasta o simplement gaudir-ne sense acompanyants per gaudir i sentir més el seu sabor.

L'ideal és que el degustis a una temperatura entre 10 i 12 °, ja que d'aquesta manera es poden experimentar millor les aromes, el sabor i sobretot mantenen la seva textura.

Caviar Imperial Baeri Tanit

Caviar Imperial Baeri Tanit / El Corte Inglés

A més recorda que el pitjor enemic del caviar són els recipients metàl·lics i per mantenir-lo ben fred és important que reposi en una base freda. I no t'oblidis de consumir-lo en un màxim de 3 a 4 dies.

Pots acompanyar aquest deliciós caviar amb un bon xampany, un vi blanc sec o un vodka ben fred, ja que fan maridatge perfecte amb el mateix, permetent-te distingir i gaudir de cada sabor.

Finalment et comentem que aquest caviar està disponible a la secció gurmet de El Corte Inglés i ve en una presentació de 50 grams i el seu preu és de 49.90 euros.