Mercadona ha estat un dels centres de referència de molts consumidors a l'hora d'omplir el rebost en aquestes festes nadalenques. I això és gràcies principalment que la cadena de supermercats de Juan Roig és una de les més competents en la relació qualitat-preu. A més, en els seus centres físics hi ha tal ventall d'opcions que es pot trobar tot el que un necessita, la qual cosa a més ens estalvia el temps d'haver d'anar a altres comerços a buscar els productes que ens falten. Un viatge a Mercadona serà suficient per tenir a casa tot el necessari.

A més, entre les seves opcions hem vist en els últims dies com volaven aquests productes que Mercadona ofereix exclusivament per a les festes nadalenques. Per exemple, el garrí de lletó rostit que ve llest per escalfar i menjar. Un producte d'aquells de què encara pots gaudir aquests dies.

A Mercadona encara trobes el garrí de lletó rostit llest per menjar

Mercadona encara el manté en la seva oferta. I és un producte amb el que et lleparàs els dits. Està elaborat amb productes frescos d'alta qualitat, a més de venir preparat perquè només hagis de ficar-lo al forn.

Aquest garrí de lletó ve a quarts. I l'envasa Hacendado, una de les marques blanques de Mercadona més apreciada pels clients de la cadena de superfícies. Encara que l'elabora Cárnicas Tabladillo, una empresa establerta a Segòvia, on són experts en aquest producte.

Quart de garrí de lletó rostit d'Hacendado
Quart de garrí de lletó rostit d'Hacendado / Mercadona

Fàcil i ràpida preparació

Per consumir, primer has treure-el del frigorífic 30 minuts abans d'enfornar, obrir l'envàs de plàstic i dipositar la peça de garrí sobre una safata de forn.

Mentrestant, hauràs de preescalfar el forn durant 15 minuts. Una vegada transcorregut aquest temps ja pots ficar la peça de garrí al forn amb la pell cap a dalt. Durant els següents minuts serà recomanable que comprovis amb una forquilla si la pell és cruixent. Mentre no ho estigui serà recomanable que continuïs enfornant. El temps necessari dependrà del tipus de forn que tinguis.

Un producte que trobaràs a Mercadona en envasos amb 1,4 quilos de producte a un preu de 29,40 euros la unitat. És a dir, cada quilo surt a 21 euros. I podràs comprar-lo tant a través de la pàgina web de Mercadona com en els seus centres físics.