Pull&Bear continua atacant amb descomptes increïbles per a les rebaixes de gener. I a continuació et parlarem d'una jaqueta embuatada que no pot faltar al teu armari, entre altres coses perquè amb prou feines notaràs la seva compra a la teva butxaca. Es tracta de la jaqueta embuatada amb coll de pana que trobaràs en dos colors i amb una rebaixa de més del 30%.

Pull&Bear trobaràs aquesta jaqueta embuatada que ja està captivant les clientes de la marca de moda low cost. La firma d'Inditex està arrasant amb aquesta peça ideal per combatre les temperatures més fredes i que no et deixarà indiferent. Serà perfecta per abrigar-te en qualsevol ocasió, sigui més o menys informal.

Pull&Bear rebaixa en més d'un 30% una de les seves jaquetes més desitjades

Aquesta jaqueta de Pull&Bear destaca pel seu teixit embuatat i també pel seu coll de pana que proporciona confort, comoditat i calor. A més, compta amb butxaques de plastró que et permetran tenir les mans calentes en tot moment. I tot això es completa amb un tancament amb botons a pressió.

Jaqueta acolchada1
Jaqueta embuatada / Pull&Bear

Aquesta jaqueta embuatada està fabricada amb poliamida al 100% a l'exterior, i polièster al 100% al folre i a l'interior. I la trobes disponible en dos colors, blau marí o granat.

Disponible en dos colors per menys de 20 euros

Una jaqueta embuatada que en el seu moment va sortir a la venda en talles que van de la XS a la XL, encara que ens consta que algunes talles ja està esgotades. Com dèiem, està arrasant entre la clientes de Pull&Bear. Hauràs de comprovar tu mateixa si queden unitats de la talla que busques.

Jaqueta embuatada
Jaqueta embuatada / Pull&Bear

I si encara no t'ha convençut, segurament ho farà el seu preu. Perquè habitualment trobaries aquesta jaqueta a la venda en Pull&Bear per 29,99 euros. Tanmateix, aquests dies de rebaixes està disponible des de 19,99 euros. Un preu tan ajustat que convida a comprar una unitat de cada color.