En Pull&Bear ja s'han posat en marxa amb les rebaixes. I gràcies a això podràs fer-te amb peces tan exclusiva com la caçadora biker que et presentem a continuació a preus que semblen de riure. Aquesta peça, per exemple, pot ser teva per menys de 30 euros.

Es tracta de la caçadora biker efecte pell que proposa Pull&Bear i que es caracteritza per l'elegància que desprèn el seu color negre. Gràcies a això serà ideal per a les ocasions més especials i elegants. Encara que també farà la seva funció en altres moments com quan toca anar a prendre alguna cosa o a fer un tomb relaxant.

Pull&Bear té una de les caçadores biker efecte pell més barates del mercat

Aquesta jaqueta biker efecte pell de Pull&Bear es caracteritza pel seu cinturó amb sivella metal·litzada que li aporta un caràcter radical. I també pel seu tancament amb cremallera lateral que li atorga un estil rocker i motard molt atractiu. Mentre que tot això es completa amb un coll de solapa elegant i dues butxaques laterals amb tancament de cremallera ideals per portar els teus objectes personals.

Cazadora Pull&Bear
Caçadora biker efecte pell / Pull&Bear

Aquesta caçadora biker efecte pell de Pull&Bear està confeccionada amb poliuretà en un 60%, polièster en un 37%, cotó en un 2% i viscosa en un 1% a l'exterior, mentre que al folre és de polièster al 100%.

Pots aconseguir-la per menys de 30 euros

Però el millor de tot d'aquesta jaqueta biker efecte pell de Pull&Bear és, sens dubte, el seu preu. Perquè aquesta biker costa 29,99 euros. Una peça que va sortir a la venda en talles que van de la XS a la XL. Però sense estar en rebaixes algunes d'elles ja han començat a esgotar-se. No et quedis sense la teva.

Cazadora Pull&Bear1
Caçadora biker efecte pell / Pull&Bear