Un dels principals atractius d'aquesta jaqueta encoixinada disponible en Pull&Bear és el seu disseny oversize, la qual cosa brinda abric i comoditat a qui la utilitzi. És súper suau al tacte i el coll rodó li dona un aire de frescor. És totalment atemporal per això no és compra de només una temporada, podràs utilitzar-la quan la desitgis.

Lluiràs còmoda i a la moda amb aquesta peça de Pull&Bear

Aquesta caçadora disponible en l'oferta de temporada de Pull&Bear et permetrà lluir un estil fresc i a la moda. Podràs gaudir de l'abric que proporciona amb un estil modern i confortable. Les seves mànigues són llargues i el tall és per sota de la cintura.

Està disponible en dos colors: blanc i caqui. La de color blanc té totes les seves costures i detalls del mateix color a excepció del tancament de botons davanter, els botons del qual són de color negre. Mentrestant, la de color caqui té les vores més fosques, però amb botons grans de color negre.

Les costures formen els típics rombes d'aquest tipus de jaquetes encoixinades i gràcies a la combinació dels teixits té cert grau d'impermeabilitat.

Jaqueta de Pull&Bear
Jaqueta de Pull&Bear

En l'actualitat la talla que més s'esgota és la XL, però es troben disponibles encara les XS, S, M, L i XL. Per això t'has d'afanyar si t'agraden les talles més grans.

Com t'esmentem és una peça folgada que té tancament frontal de botons amb àmplies butxaques laterals a la secció davantera de la caçadora. El tall de les mànigues és recte i també són amples per brindar la comoditat més gran possible.

Quant a la composició del teixit utilitzat per a la confecció només has de saber que l'exterior es compon de 100% niló, el folre és de 100% polièster i l'interior està fabricat de 100% polièster.

En aquest sentit, els fabricants indiquen que de rentar-se a màquina s'ha de fer amb cicles de centrifugat curts amb aigua que no superi els 30 °C. tampoc s'ha de planxar o utilitzar lleixius, blanquejadors o líquids abrasius per a la seva neteja en sec.

És important que no consideris utilitzar màquines assecadores, ja que podria veure's modificat el teixit i talla del model a causa de la seva alta composició en fibres sintètiques. Aquesta jaqueta la pots trobar per 35,99 euros al web de Pull&Bear.