Pull&Bear té un abric amb què pots protegir-te del fred i a més és del més versàtil que hem vist recentment. Amb un disseny d'estructura recta, espatlles marcades i mànigues llargues que et brinden protecció i estil en tot moment.

Dels millors abrics que hem vist en Pull&Bear

Aquest abric de Pull&Bear ha conquerit més d'una dona, sent un disseny de drap en color gris que li aporta disseny i estil, a més de la possibilitat de combinar amb diferents colors i estils. És un abric que té un disseny recte i teixit d'espiga per crear el millor dels efectes a la figura. Un disseny amb solapa en pic i de mida gran per crear un efecte formal i elegant en tot moment. Amb tancament de botons en la part davantera que fan contrasti i creguin un millor efecte a la figura al moment de lluir aquest abric.

Jaqueta de Pull&Bear
Abric de Pull&Bear

Les mànigues són rectes, amb punys llisos i delicats i també amb detalls de botons que creen contrast i combinen amb la part davantera. El seu tall és ampli i de bona estructura, ajustant-se a la figura amb delicadesa i a més comptant amb un baix recte per portar amb pantalons, botes i els estils que prefereixes per al fred. En la part posterior compte amb un disseny recte, costures marcades i manté el baix recte per al millor dels estils. Aquest abric és del més elegant i exclusiu que hem vist en Pull&Bear per això no tenim dubtes que és del més buscat a la cadena.

Quant als seus materials, la comoditat i l'estil estan garantits ja que és un abric que compta amb un 58% de polièster i un 39% d'acrílic. A més de comptar amb un percentatge de llana i també polièster per a màxima comoditat.

Si vols mirar les talles, t'avancem que és un abric que pots aconseguir des de la XS fins a la XL i s'ha convertit en el més buscat així que poden començar a esgotar-se aviat. El preu a pagar per aquest abric és de 49,99 euros.