La gamma de gelats de Lidl s'estén i, a partir d'aquest divendres 21 d'agost, els seus supermercats comptaran amb un nou producte sense matèria grassa i alt en proteïnes. Es tracta dels gelats Skyr Frozen, que a més té un alt contingut en probiòtics i que contribueix a millorar la flora intestinal.

La seva textura és suau i cremosa. Sembla un iogurt grec, però el seu origen es remunta a la Islàndia vikinga. Concretament, algunes de les diferències respecte als iogurts tradicionals és que conté molta més proteïna i menys calories. Entre els foodies, hi ha qui el cataloga, això sí, com a "fals iogurt". Al món fitness, aquest producte té bastants adeptes.

Està disponible en dos formats: en pack de dos vasos de terrina de 166 ml, amb gust de iogurt natural o de nabius i baia de saüc a 1,99 euros el pack; mentre que l'altre és en format pal bombó amb sabor cirera o de nabius i baia de saüc en 4 unitats que es comercialitzarà a 2,49 euros el pack.

Producte més innovador de 2020

El cert és que la gamma Skyr, que va llançar Lidl fa més de cinc anys, és tot un èxit al mercat. De fet, el maig de 2020, la consultora Kantar i l'associació Promarca van reconèixer aquest producte com el més innovador del 2020. Entre els productes que destaquen de Skyr, hi ha iogurts de mides i sabors molt diferents, Skyr bevibles amb fruites, formatge Skyr d'untar, Skyr To Go o formatge Skyrella (mozzarella). Ara, a la llista se sumen els gelats Skyr Frozen.

Amb el llançament d'aquests nous gelats, Lidl es converteix en el primer supermercat que s'anticipa a una de les tendències que aviat liderarà el mercat, ateses les seves característiques en matèria de proteïnes, probiòtics i la important aportació que fa de calci.

 

Imatge principal: Fotografia dels nous gelats Skyr Frozen de Lidl.