Les persones somien tenir la pell sana i lluent i, sobretot, no tenir marques. Però, les imperfeccions són part de l'ésser humà i tothom en té alguna al seu cos, per això, cada vegada més s'exhibeixen amb orgull i sense complexos perquè són part de nosaltres. No obstant això, també ets lliure que no t'agradin i per combatre-les existeixen solucions contra les arrugues, els granets o les imperfeccions corporals com les estries, tal com la que actualment ofereix Amazon, es tracta d'una crema que és perfecta per mantenir-te com vols.

Aquesta és una de les cremes més recomanades per prevenir l'aparició d'estries. Així mateix, és molt efectiva perquè a més de portar centella asiàtica, porta hidrolitzat de col·lagen i hidrolitzat d'elastina, que atorguen elasticitat a la pell i contribueixen al seu farcit. També oli de llavor de blat, que actua com un emol·lient i regenerador cutani davant de les estries, a més de ser un potent antioxidant.

La crema de Trofolastín té una eficàcia clínicament provada, que redueix la seva formació fins un 89%, a més, combat la flacciditat i recupera l'elasticitat de la pell. El tractament és fàcil: aplicar dues vegades el dia sobre la zona a tractar i esperar que la seva acció regeneradora faci efecte.

Està indicada per a la prevenció d'estries en l'embaràs, adolescents, per pèrdua de pes o esportistes i en qualsevol tipus de problema tròfic cutani. I és que té acció regeneradora, cicatritzant i reparadora. De la mateixa manera, és una de les cremes de la seva categoria més venudes a Amazon i amb millors comentaris.

Crema antiestries Trofolastin 1
Crema antiestries Trofolastin / Amazon

Pots comprar-la ara mateix a Amazon

Una crema que t'ajudarà a eliminar i prevenir les estries

Enriquida amb centella asiàtica, aporta una alta capacitat per estimular la síntesi del col·lagen, per tal de tornar la fermesa natural a la pell i millorar la seva aparença. Amb oli de germen de blat, ric en vitamines A, D i E. La crema de Trofolastín per a les estries de l'embaràs conté un alt poder antioxidant.

Gràcies als seus ingredients, aquest producte antiestries actua mantenint la pell en condicions tals que pugui resistir l'agressió bioquímica i l'estirada física que es produeix durant l'embaràs o en altres circumstàncies, per prevenir l'aparició de les estries.

Si desitges adquirir aquest producte tan meravellós el que has de fer és visitar la pàgina web d'Amazon i demanar-la pel seu increïble preu de 18,65 euros. Aquesta crema es ven en un pot de 250 mil·lilitres i es recomana aplicar dues vegades al dia. Es pot destacar que la seva fórmula conté perfum, per gaudir d'una aroma agradable.

Les estries són cicatrius que es produeixen per l'estirada de la pell. Entre les seves principals causes es troben l'augment o pèrdua brusca de pes i, per descomptat, l'embaràs. En general les estries sorgeixen quan la pell s'estén ràpidament. Això provoca que la capa intermèdia de l'epidermis s'esquinci lleugerament, afavorint que aflorin cap a la superfície les capes més profundes. Hidratar la pell de forma constant i utilitzar aquesta crema antiestries poden ajudar a prevenir-les

Pots comprar-la ara mateix a Amazon