Cuinar de molt oli o fer moltes coses fregides és un greu perjudicador per a la nostra salut i la nostra dieta, per això volem parlar-te sobre les 5 fregidores per aire que més es venen a Amazon, les quals seran perfectes perquè puguis fer els teus aliments sense necessitat d'oli.

El millor de tot és que tots els models dels que et parlarem són de qualitat i són accessibles a un preu econòmic, pel que no tindràs problemes en aconseguir algun d'aquests models.

Les fregidores d'aire que estan revolucionant Amazon i que són al top 5 de les més venudes

La que es troba com la cinquena fregidora per aire més venuda és de la marca Cosori i la mateixa és popular per tenir una capacitat de 6,4 litres, prou per preparar una gran quantitat d'aliments sense cap problema. També implica receptes i 12 programes predefinits per fer-nos la vida més senzilla, encara que no escala més al top per costar gairebé 200 euros.

Cosori
Cosori

La quarta més venuda és de Cecotec i supera l'altra en preu, ja que costa 94,90 euros. Té un disseny molt estètic amb 6 litres de capacitat i una potència molt alta amb regulació de temperatura.

Aigostar ens obre la porta al top amb la seva fregidora sense oli de 7 litres de capacitat. Té 7 funcions que li permeten fer-te la vida molt més senzilla a l'hora de cuinar aliments com patates, pollastre, carn, etc. Calenta bastant ràpid i té un preu molt atractiu que amb prou feines i arriba als 90 euros.

Aigostar
Aigostar

Cecotec repeteix, però aquesta vegada amb el seu model Cecofry Full InoxBlack 5500 Pro. Aquest model costa 89,90 euros i és de les millors quant a relació qualitat-preu. Té 8 maneres i una pantalla digital tàctil que fa el seu ús bastant senzill i intuïtiu. L'únic dolent és que en comparació amb les altres només té 5,5 litres de capacitat.

Ja en el top 1 trobem una altra fregidora de Cosori, però que gaudeix amb el privilegi de tenir 11 programes predefinits, capacitat de 5,5 litres amb cocció ràpida, pantalla tàctil i un disseny superb. Costa 140 euros i la seva cistella antiadherent és millor que qualsevol altra que hagis vist. Val molt la pena.

Cosori
Cosori