El vi més venut de Vega Sicília en El Corte Inglés és també un dels seus vins més barats, sent aquest que podràs aconseguir si vas amb la butxaca una mica ajustada, a més que el seu sabor no deixa indiferent a ningú.

Ràpidament ha passat a convertir-se en un dels vins més aclamats dins del supermercat espanyol, i és que aquest vi negre té una qualitat que només Alión pot donar-li.

És un vi negre que deixa molt bon sabor de boca i que amb prou feines té un preu de 75 euros, i és a la botiga online d'El Corte Inglés, però realment és un vi que valgui la pena comprar per provar?

Alión de El Corte Inglés
Alión de El Corte Inglés

Aquesta edició d'aquest vi negre és una de les millors que pots adquirir al mercat

Molt poques vegades tenim el plaer de degustar d'un bon vi, però que s'acabi amb la compra d'aquest vi negre d'Alión, el qual té un preu accessible per a qualsevol. La seva ampolla té molt bona pinta, donant-se una lleugera mostra del que obtindrem en comprar aquest vi.

Et delectarà de totes les formes possibles. Aquest vi té un color que crida molt l'atenció gràcies a aquest to granat que té. La seva aroma també és pròpia d'aquest tipus de vida, presentant-nos una varietat de fruites en la seva olor que ens encanten, tals com raïm i mores.

El sabor que té és altra de les coses que ha fet possible que s'hagi tornat molt popular, i és que és una edició de l'any 2018 que té un molt bon pas per la boca i que ha tingut dotze mesos de maduració en botes de roure francès i quinze mesos a la seva ampolla.

Ens ha semblat un indispensable per a aquells que adoren els vins, i molt més si el compraràs per degustar amb estofats, llegums, carns vermelles rostides i altres.