Ha costat, però la majoria ja ens hem acostumat a emportar la mascareta sempre que sortim de casa. Ja sigui la quirúrgica, la FFP2 o qualsevol altra, la mascareta és un altre dels objectes imprescindibles en sortir de casa juntament amb les claus, la cartera o el telèfon mòbil. I és que a hores d'ara, són molts i moltes que senten amb la mascareta el que a la moto amb el casc o al cotxe amb el cinturó de seguretat. Que si no en porten, no van segurs i noten que els falta alguna cosa.

Però clar. Què fem amb la mascareta quan arribem al nostre destí? Doncs això, la guardem a la butxaca o la deixem sobre qualsevol taula, sense pensar que l'estem fent malbé o contaminant. Per no parlar com és de desagradable trobar-se la mascareta d'algú tirada en qualsevol costat.

Carrefour té la solució per protegir la teva mascareta

Un detall en el qual ha pensat Carrefour. I com a resposta ha posat a la venda un objecte que serà tan imprescindible durant la pandèmia com a mascareta.

Es tracta de la capsa guarda mascaretes de la marca Carrefour Home. Un artefacte amb què mai més no portaràs desprotegides les teves mascaretes, evitant que es facin malbé o s'embrutin, i també que vagis contaminant tot amb ella.

Caja guarda mascaretes de Carrefur Home

Capsa guarda mascaretes de Carrefour Home / Carrefour

Aquesta capsa guarda mascaretes de la marca Carrefour Home la trobaràs a la venda a les botigues físiques de la distribuïdora i en la seva pàgina web. I atenció, perquè el seu preu està rebaixat aquests dies. Abans costava 1,49 euros, però ara pot ser teva per 0,29 €.

Caja guarda mascaretes de Carrefur Home1

 

Capsa guarda mascaretes de Carrefour Home / Carrefour

Mesures compactes i pes lleuger

La capsa guarda mascaretes de Carrefour Home lluu està disponible en quatre colors: vermell|roig, blau, rosa o gris. I en tots els casos mesura 11 cm per costat i 1,2 cm de grossor. Ni t'assabentaràs que la portes a sobre, ja que ocupa menys que un smartphone. I millor encara: només pesen 0,45 kg.

Caja guarda mascaretes de Carrefur Home2

Capses guarda mascaretes de Carrefour Home / Carrefour

Aquestes capses per guardar la mascareta estan fabricades amb polipropilè, un material molt resistent i fàcil de netejar. Es tanquen hermèticament mitjançant un sistema de click. I al seu interior compta amb una pestanya per subjectar la mascareta. Com dèiem, un imprescindible en la pandèmia per a les mascaretes, un altre d'imprescindible de la pandèmia.