Carrefour és un dels centres de referència per als qui solen fer compres grans per a tota la setmana, per als que compren al dia, per als qui segueixen dietes saludables, vegetarianes o veganes, per als qui prefereixen la pasta o els llegums, per als més carnívors... I és que les opcions que proposa la cadena francesa en qüestions d'alimentació són per a tots els gustos i tota mena de consumidors.

Però les opcions de Carrefour no acaben aquí. La cadena de supermercats francesa també ofereix un ampli catàleg de productes que s'allunyen de l'alimentació. Una tirallonga d'opcions entre les quals trobem productes per a la llar, per canviar la decoració de casa, per a la cuina, per a les nostres sessions esportives, joguines, aliades per als moments de lleure... Les opcions són gairebé infinites. Per no parlar dels productes que no caben en els seus centres físics i que es venen en exclusiva online.

Carrefour té un obridor d'ampolles de cava que es cola entre el més venut

Però avui no és el torn dels que només trobes en la pàgina web de Carrefour. Avui toca parlar d'un article que està disponible al web i a les botigues físiques i que et facilitarà la tasca d'obrir qualsevol ampolla de cava, xampany i altres begudes escumoses.

Obridor de Carrefour

Obridor d'ampolles de cava a la venda en Carrefour / Carrefour

Un producte que, com no podia ser de cap altra forma després de les festes nadalenques, està entre el més venut del web de Carrefour. Es tracta de l'obridor d'ampolles Uno Vino de la marca Tescoma. Un obridor que imita la forma dels que s'utilitzaven als anys 80 però amb un disseny renoveu i millorat que facilita la tasca de retirar el tap de suro.

Obridor de Carrefour1

Obridor d'ampolles de cava a la venda en Carrefour / Carrefour

Sistema d'obertura fàcil

Aquest obridor a la venda a Carrefour només pesa 80 grams i el seu ús és molt senzill. Només has de retirar l'embolcall de paper i de metall i cobrir la superfície del suro. A continuació el gires per encaixar-lo. I després d'això només hauràs de tirar cap a dalt amb suavitat. Més fàcil impossible.

Un producte que, a més, et costés només 7,99 euros. I atenció, perquè si en compres dos, la segona unitat serà teva a meitat de preu.