Carrefour té una eina amb què podràs preparar totes les teves croquetes sense cap problema, fent que fins i tot l'elaboració de les mateixes sigui senzilla i divertida. Consumeixes moltes croquetes a casa, però et molesta fer-les? Amb La Croquetera de venda a la botiga francesa ja no tindràs aquest problema.

A diferència d'altres eines que puguis tenir a la cuina, La Croquetera és molt versàtil, ja que no només t'ajudarà a preparar les teves croquetes, però d'això et parlarem a fons més endavant.

Aquest estri és resistent i durarà per molt temps a la teva cuina, així que el seu preu que no et faci dubtar, ja que La Croquetera té un preu inferior de 12 euros, per la qual cosa pots fer-te amb ella no.

La croquetera per fer croquetes i altres tipus de menjar

És un producte exclusiu de la botiga online de Carrefour, per la qual cosa només podràs trobar-ho allà. És una de les millors eines qualitat-preu per a la cuina que ofereix la botiga. No fa falta que siguis un expert o experta per utilitzar-la, ja que té un disseny senzill que permet el seu ús per qualsevol persona.

Estri 4 en 1

Estri 4 en 1

Amb forma de tisora, La Croquetera està feta amb materials de qualitat i és apta per al rentaplats, facilitant la seva neteja. Compta amb diversos motllos perquè puguem donar-los la forma que desitgem a les nostres croquetes, motllos que també són fàcils de netejar i que estan disponibles en diversos colors.

No només serveix per preparar les nostres croquetes i fer que quedin perfectes, sinó que també podrem utilitzar-la per fer mandonguilles, boles de carn, sushi, entre altres aliments que necessitem donar-los una forma semblant. També serveix com pinces per servir l'amanida, pasta o d'altres.

Té unes mesures ideals per guardar-se en qualsevol part sense que resulti incòmode, igual com els seus motllos. Té un preu menor de 12 euros a la botiga online de Carrefour, per la qual cosa serà el teu aliat perfecte a l'hora de fer croquetes i altres.