Aquesta és una faldilla d'El Corte Inglés que només hem vist aquí i et permetrà combinar una vegada i una altra amb el millor dels estils. Es tracta d'un disseny que s'emmotlla a la figura, ressalta les teves corbes i no compta amb costures.

No podem deixar de recomanar-te aquesta faldilla elàstica llisa d'El Corte Inglés que es converteix fàcilment en un vestit i que no voldràs deixar passar. Un disseny de tub que modela la cintura, els malucs i amb una caiguda ajustada sobre les cuixes per aconseguir el millor dels efectes.

Aquesta faldilla compta amb un disseny de doble capa, que permet que la part superior pugui ser utilitzada com un vestit i crea un context de teixits únics en color negre que et garanteixen la millor combinació amb sabates i peces de diferents colors.

Faldilla|Falda elàstica llisa Wolford
Faldilla elàstica llisa Wolford / El Corte Inglés

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

L'absència de costures la converteixen en una peça molt elegant i còmoda, a més d'allisar la figura perquè puguis lluir-la amb elegància a onsevulga que vagis. Amb plecs en els laterals i línies que creen un millor efecte en el teixit, mantenint-se a més ajustada tot el temps, tant en la part davantera com en la posterior.

Ningú no té tant estil com El Corte Inglés

Aquesta faldilla resulta a més agradable al tacte ja que està confeccionada en poliamides i elastà, dos materials que et garanteixen un millor ajustament al cos i perfectes perquè puguis utilitzar-la per temps prolongats sense preocupar-te.

Faldilla|Falda elàstica lisa1
Faldilla elàstica llissa / El Corte Inglés

El color disponible per a aquesta faldilla és el negre i compta amb un efecte llis que resulta realment encantador. No pots resistir-te. Les talles per elegir van des de la XS fins a la L i pots consultar les mesures una vegada estiguis a la pàgina d'El Corte Inglés.

La primera vegada que l'hem vist l'hem trobat disponible per 97 euros, però ara té un 25% de descompte i pots aconseguir-la per 72,75 euros.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés