Uterqüe ho ha tornat a fer. Ha rebaixat les seves sabates esportives de pell negres, entremesclades amb tons grisos, roses i blancs de polièster. La fusió de teixits i estils és el segell distintiu de la marca filial d'Inditex. La firma espanyola el sap, i és per això que cada una de les peces que treu és objecte de desig de les influenceres. I és ara quan la botiga de moda i calçat ens apropa les seves peces més exquisides a preus d'escàndol.

Les rebaixes ens ofereixen la possibilitat d'adquirir peces confeccionades amb teixits i acabats d'altes qualitats i, a més, amb dissenys exclusius. I és just en aquesta època de l'any quan és possible arriscar i submergir-se en el catàleg de descomptes de botigues com Uterqüe. En ell trobarem aquestes sabatilles esportives de moda amb un descompte del 30%.

Les esportives amb estil d'Uterqüe

Són de les sabates que hauràs vist una vegada i una altra en els looks de les instagrameres de la moda, i ara la firma espanyola te'ls fa més assequibles, conservant la qualitat de teixits i el disseny d'una firma exclusiva com és Uterqüe. Abans costaven 99,00 euros, i ara els tens per només 69,95 euros.

Sabates deportivs de Uterque1

Sabates esportives d'Uterqüe / Uterqüe

Es tracta d'un parell de sabates de tipus esportiu en les quals predomina el color negre i el teixit de pell. La sola, d'ampla gambada com ve sent habitual en el Street wear dels últims anys, és de color blanc i confeccionada en cautxú. I entremesclades sobre la forma de la sabata, sobre fons negre, es disposen formes en tons gris i rosa pastís que acaben de dibuixar l'estil de la sabata. El tancament de la sabata és amb cordons, també negres.

Confeccionats amb materials de qualitat

Els materials amb què han estat confeccionats són diversos: 45% en polièster, 38% a pell de boví, 12% en cautxú, 5% en poliuretà termoplàstic; el folre és 100% polièster i la sola en cautxú 100%.

Sabates deportivs d'Uterque

Sabates esportives d'Uterqüe / Uterqüe

Aquestes sabates esportives d'Uterqüe formen part de la col·lecció Join Life Care for fiber, és a dir, peces elaborades amb almenys 25% de polièster reciclat. El polièster reciclat es produeix a partir del reciclatge d'ampolles de plàstic, consumeix menys aigua, menys energia i menys recursos naturals.

Finalment, has de saber que el seu estil versàtil et ve bé per combinar-les amb un fit casual, des de texans a leggings; però també amb faldilles midi o looks més elegants lligats a l'estil confortables. Està disponible tant en botigues físiques com al web. La recollida en botiga és gratuïta i arribarà a la botiga seleccionada, en cas que no estigui disponible, en un termini de 2-3 dies.