Si ets atrevida i t'agraden els colors cridaners, una de les firmes que hauries de visitar aquests dies és Uterqüe. La firma d'Inditex és una de les que més fort està trepitjant en aquestes rebaixes i la granota que ocupa les següents línies és bona prova d'això.

Independentment de si Uterqüe passarà a formar part de Massimo Dutti pròximament, la firma continua proposant algunes de les peces més divertides i alegres de l'actualitat. I així es manté com la referència per a moltes consumidores, que troben en ella aquestes peces que es diferencien del convencional.

Mona|Granota de quadres midi de Uterqüe2

Granota de quadres midi d'Uterqüe / Uterqüe

Uterqüe té una granota de quadres amb el que no passaràs desapercebuda

Un exemple d'això és la granota de quadres que actualment trobaràs rebaixada a Uterqüe. Aquesta granota destaca per la combinació de colors que lluu al seu estampat. Concretament, barreja quadres grocs i verds amb línies fines en blau marí i línies gruixudes en blau cel. Sens dubte, fa honor a la "paleta de colors vibrant que denota optimisme" amb què defineix Uterqüe a la seva col·lecció.

Mona|Granota de quadres midi d'Uterqüe

Granota de quadres midi d'Uterqüe / Uterqüe

Aquesta granota d'Uterqüe està confeccionada amb viscosa a l'exterior i polièster a l'interior. I això resulta en un teixit fluid que s'acomoda a la figura sense ser massa ajustat ni tampoc folgat.

Mona|Granota de quadres midi de Uterqüe3

Granota de quadres midi d'Uterqüe / Uterqüe

Rebaixat al 50%

D'altra banda, aquesta granota de quadres midi lluu un tall recte, amb l'escot recte en color blau i l'espatlla elàstica. I amb un coll de solapa que li aporta aquest punt d'elegància que ho fa encara més sofisticat.

Així mateix, té aquesta granota d'Uterqüe té la màniga bollada. I es completa amb una obertura a l'esquena que es tanca amb cremallera.

Mona|Granota de quadres midi de Uterqüe4

Granota de quadres midi d'Uterqüe / Uterqüe

Aquesta granota de quadres d'Uterqüe està disponible en talles que van de la XS a la M. I si el seu preu habitual és de 129 euros, aquests dies ho trobaràs per 59,95 euros. Una rebaixa del 50% que converteix aquesta granota de quadres en una de les millors adquisicions que pots fer en aquestes rebaixes.