Una bossa pot canviar un look en qüestió de segons. Una combinació que semblava no ser encertada de sobte cobra sentit aportant una bossa adequada. I si és com la bossa d'Uterqüe que ocupa les següents línies, no només farà bo el teu out fit. També farà que marquis les diferències.

La firma d'Inditex és una de les parades obligades per als qui es diverteixen amb les rebaixes. I és que Uterqüe, com la majoria de firmes d'Inditex, és una de les que ofereix els millors descomptes. A més, va ser de les primeres que els va aplicar en aquestes rebaixes, doncs des del 6 de gener a la tarda ja es podien trobar les primeres ofertes en la seva pàgina web.

La bossa shopper amb efecte pell està entre el més venut

Entre els productes top vendes d'Uterqüe d'aquestes rebaixes destaca la Bossa Shopper efecte pell amb tatxes. Una bossa que se situa entre els més exclusius de la firma de moda i dels que compta amb un descompte més bèstia aquest mes de gener.

Bolso Shopper efecte pell amb tachas1

Bossa Shopper efecte pell amb tatxes d'Uterqüe / Uterqüe

Aquesta bossa shopper efecte pell amb tatxes d'Uterqüe és fabricada amb pell ovina al seu exterior al 100%, el resultat de la qual és una pell embuatada, suau i resistent a les esgarrapades. I al seu interior és de cotó, on compta amb tres compartiments.

D'altra banda, aquesta bossa d'Uterqüe es completa amb ornaments basats en tatxes brillants situades en els angles dels quadres. I compta amb un tancament per cremallera metàl·lica, el tirador de la qual llueix un ornament que consisteix en un nus de pell.

Bolso Shopper efecte pell amb tatxes

Bossa Shopper efecte pell amb tatxes d'Uterqüe / Uterqüe

Rebaixat en un 40%

Quant a les seves dimensions, aquesta bossa mesura 19,5 cm d'ample, 9 cm d'alt i 2 cm de fons. I integra les nanses al cos de la bossa. Aquestes venen protegides amb una peça metàl·lica en color daurat a joc amb les tatxes.

Bolso Shopper efecte pell amb tachas2

Bossa Shopper efecte pell amb tatxes d'Uterqüe / Uterqüe

I quant al seu preu, aquesta elegant bossa d'Uterqüe costa habitualment 224 euros. Tanmateix, aquests dies pot ser teu amb un descompte del 40% que el deixa en 134,40 euros.