Sembla tret de les millors passarel·les d'alta costura, però aquest vestit vermell valentino és de la marca espanyola Uterqüe. Amb formes sinuoses i en un potent color vermell, el vestit que ara ha rebaixat a la meitat de preu la marca filial d'Inditex deixa amb la boca oberta a qualsevol celebrity de la moda.

Les rebaixes ens ofereixen la possibilitat d'adquirir peces confeccionades teixits i acabats d'altes qualitats i, a més, amb dissenys exclusius. I és just en aquesta època de l'any quan és possible arriscar-se i submergir-se en el catàleg de descomptes de botigues com Uterqüe.

Vestits al 50% de descompte

Aquesta és una de les marques de moda que no deixen de sorprendre'ns, i és ara quan ofereix peces top amb més del 50% de descompte en el preu. La marca espanyola, que aviat passarà a formar part de Massimo Dutti, acostuma a delectar-nos amb les seves peces Prêt-à-porter, plenes de sofisticació i alhora optimisme.

Vestit vermell de Uterque2

Vestit vermell d'Uterque / Uterqüe

I és precisament l'optimisme el que impera a la seva última col·lecció, i el que ha enlluernat experts/as en moda. Amb aquest vestit vermell, Uterqüe pretén evocar alegria, intensitat i emoció, no sense deixar de banda la passió que desprèn. Si vols impresionar(te) en qualsevol celebració, el vermell és un color assegurat per donar energia qualsevol dia gris.

Amb efecte reductor

Es tracta d'un vestit curt amb mànigues bollades que ajuden a equilibrar els malucs. A més, amb el frunziment al tall s'aconsegueix estilitzar la figura i crear un efecte reductor. Si fem atenció a la longitud del vestit, té el llarg perfecte per lluir unes cames infinites.

Vestit vermell d'Uterque

Vestit vermell d'Uterque / Uterqüe

Aquest vestit vermell d'Uterqüe és, sense cap dubte, un vestit dissenyat per acomodar el teixit i la forma a la figura de qui el llueixi. I destaca, a més, per l'alegria i la sofisticació que el color vermell sempre transmet.

I, finalment, parlem de preus. Dels 159 euros que costava inicialment, ara el podem comprar per 75,95 euros. Una compra gens menyspreable amb un descompte del 50%. Està disponible tant en botigues físiques com al web. La recollida en botiga és gratuïta i arribarà a la botiga seleccionada, en cas que no estigui disponible, en un termini de 2-3 dies.

Vestit vermell de Uterque1

Vestit vermell d'Uterque / Uterqüe