Lidl presenta el seu invent Beldray 2 en 1, que carrega i esterilitza els mòbils de forma ràpida i sense fil. A més, el seu preu és més que competitiu: menys de 20 euros.

Carregar i esterilitzar el mòbil gràcies a Lidl

El coronavirus, entre moltes altres seqüeles, ha agreujat les manies per la neteja i la fòbia a gèrmens i bacteris.

I mentre en el confinament netejàvem la compra amb lleixiu i les mans amb gel hidroalcohòlic, ens oblidem de la principal font de brutícia: el mòbil.

Movil dona pagament bizum / yura fresh unsplashEl mòbil acumula moltíssims bacteris i gèrmens / Unsplash

El nostre millor amic electrònic està en contacte continu amb mans brutes, superfícies sense netejar i llocs sense desinfectar.

A més, ruixar-lo amb esprai alcohòlic o netejar-lo amb hidrogel no sembla ser una bona solució si volem mantenir la integritat dels nostres dispositius.

Capsa de càrrega sense fil i desinfecció

És per això que la tecnologia torna a salvar-nos una vegada més i ens presenta els carregadors sense fil amb forma de capsa, que a més esterilitzen el mòbil durant la càrrega.

Òbviament, un dels primers a treure'l a la venda va ser el gegant Amazon, arrasant en vendes.

I Lidl, que no podia ser menys, ja ha llançat la seva versió a un preu rebaixat: dels 19,99 euros recomanats, l'ha baixat a 16,99.

Beldray càrrega esterilitza mòbil LidlBeldray 2 en 1 carregador sense fil i esterilitzador / Lidl

El seu gadget, sota la marca Beldray, és dos en un. Només cal ficar el mòbil dins de la capsa blanca i que sense fil ens carregui el mòbil i l'esterilitzi. Les càrregues sense fil no són cap secret, però com esterilitza?

Per menys de 20 euros en la seva pàgina web

El producte de Lidl utilitza llum ultraviolada, eliminant gèrmens i bacteris de la superfície de qualsevol mòbil. Sí, de qualsevol.

No us amoïneu si teniu un mòbil de grans dimensions, perquè la capsa mesura 18,9 centímetres de llarg i 10,5 d'ample. A més, pesa poc més de 200 grams i està fabricat en ABS amb garantia de dos anys.

Beldray càrrega esterilitza mòbil LidlCarrega i esterilitza el mòbil de forma sense fil per menys de 20 euros / Lidl

Com tots els seus millors invents, es pot comprar en la seva pàgina web fins que s'esgotin les existències, cosa que sol passar en poc temps amb els seus productes més populars.