Stradivarius actualitza el teu guarda-robes i t'ajuda a estar en tendència en un tres i no res. Aquesta vegada ens hem enganxat amb un vestit que a més de tenir un dels colors de l'any, és capaç de ressaltar les corbes de qualsevol figura com per art de màgia.

Stradivarius té el vestit de festa que necessites

Estem parlant d'un vestit d'Stradivarius que té un disseny d'escot asimètric, que deixa una espatlla al descobert, mentre que l'altre compta amb una tira gruixuda que permet la subjecció del mateix d'una manera molt sofisticada i elegant. El principal motiu pel qual aquest vestit ens ha enamorat, és el seu efecte drapat, que diu present des de l'espatlla fins al baix de la faldilla, creant ones i molt moviment mentre camines, però que alhora li permet ajustar-se a la forma del cos amb gran facilitat.

Vestit d'Stradivarius
Vestit d'Stradivarius

És un vestit de Stradivarius de faldilla curta i sota recte, que s'ajusta a les cuixes i a més ressalta les corbes del pit i cintura amb gran facilitat. Està confeccionat en un teixit suau i còmode, que s'emmotlla ràpidament i fa que els plecs del frunziment siguin molt més delicats i amb estil.

Compta amb costures en els laterals i vores que li permeten mantenir la forma en tot moment i fan que el vestit es mantingui al seu lloc en tot moment. En la part posterior conserva l'estil frunzit, doncs les costures dels laterals no donen treva i contribueixen amb els plecs. Aquest és un vestit d'Stradivarius que va molt bé en esdeveniments de nit i formals, per la qual cosa combinar-lo amb sandàlies o sabates altes et resultarà molt senzill. Quant al color verd, hem de dir que és el nostre favorit, però també ho pots aconseguir en negre si busques una mica més sobri i clàssic.

Les talles són molt variades, doncs ho trobes des de la XS fins a la XL i el preu que té aquest vestit és de tot just 19,99 euros, el qual ens ha sorprès encara més, ja que esperàvem una suma molt més gran.