A les festes nadalenques és habitual recórrer als millors plats i aliments quan ens reunim amb els nostres amics o nostres familiars. Són dies en què portem a col·lació les nostres millors receptes culinàries per deixar els nostres convidats amb la boca oberta, i no de fam precisament.

Amb tot, és possible que ja esgotessis algunes de les teves millors bales el dia de Nadal. I que les idees comencin a escassejar per als dies que venen per davant. Tanmateix, a Mercadona trobaràs una opció que no deixarà indiferent a ningú, Una opció deliciosa, que sorprendrà pel seu aspecte i que et sortirà molt econòmica.

Mercadona té tot el que necessites per a les teves receptes a les festes nadalenques

A Mercadona saben bé que aquests dies arrasen productes com els torrons, la sopa, el marisc o els aperitius. I cap d'ells no falta al catàleg de la cadena valenciana de supermercats. Solen ser els productes més venuts aquests dies. I no és perquè els consumidors segueixin la inèrcia de comprar aquests productes en aquesta època, sinó per l'excel·lent relació qualitat-preu que proposa Mercadona. Això fa imprescindible passar per les botigues físiques o el web de la companyia de Juan Roig per omplir el carretó de comprar.

Succedani de caviar vermell Ubago Caviartic
Succedani de caviar vermell Ubago Caviartic / Mercadona

Així mateix, Mercadona sol apostar fort per les seves marques blanques. En alimentació és Hacendado la que triomfa. Tanmateix, això no significa que només aposti per les seves marques blanques. També ho fa per marques externes. Sobretot en aquestes dates. I és en aquesta llista on hem trobat un producte que ens ha cridat especialment l'atenció.

Amb aquest caviar sorprendràs els teus convidats

Es tracta del Succedani de caviar vermell Caviartic. Un producte que fabrica la marca Ubago, especialista en aquest tipus d'aliments. Un producte que no passarà desapercebut a la vista, gràcies al seu color vermell viu i brillant, i també pel seu sabor. No és caviar pròpiament dit, però no defrauda al paladar. Al contrari.

Sobretot tenint en compte el seu preu. Perquè un envàs d'aquest succedani de caviar vermell conté 75 grams de producte a un preu d'1,85 euros. Una xifra que, sens dubte, convida a provar-la en aquestes dates especials. Un caprici que no et penediràs d'afegir a la teva llista de la compra. El trobaràs tant a les botigues físiques com en la pàgina web de Mercadona.