Comença l'any i és possible que estiguis pensant a renovar l'espai de casa que dediques al teletreball. O que els petits de la casa ja no ho siguin tant i comencin a necessitar un escriptori en condicions per als moments d'estudi.

Si és així, ja saps que un dels llocs a visitar on trobar solucions per a aquests escenaris és Leroy Merlin. La multinacional francesa té un ampli catàleg de productes de mobiliari i accessoris que aporten funcionalitat i comoditat a qualsevol estança de la teva llar. I tot això fabricat amb materials de qualitat i a preus molt ajustats.

Leroy Merlin té un escriptori que s'adapta a qualsevol espai

Un exemple d'això és la taula escriptori Adapta que pots trobar entre les opcions de la distribuïdora. Un escriptori personalitzable que s'adapta a qualsevol habitació i a qualsevol racó de la mateixa.

Taula Escriptori Adapta de Leroy Merlin3

Taula Escriptori Adapta de Leroy Merlin / Leroy Merlin

Aquesta taula escriptori Adapta de Leroy Merlin es caracteritza per ser multiposició. Això significa que la pots muntar recta o en L cap a la dreta o l'esquerra. Decideix segons et convingui. Gràcies a això podràs instal·lar-la a qualsevol paret o qualsevol cantonada.

La taula Adapta compta amb espai d'emmagatzemament

D'altra banda, la part mòbil d'aquesta taula escriptori compta amb quatre espais separats per prestatges resistents. I dos d'ells compten amb portes per si vols que el seu contingut no quedi a la vista o estigui més protegit.

Taula Escriptori Adapta de Leroy Merlin2

Taula Escriptori Adapta de Leroy Merlin / Leroy Merlin

Així mateix, aquesta taula escriptori Adapta està tractada amb melamina d'alta resistència, que evita que quedi marcada o ratllada amb qualsevol cop. A més, segons anuncia Leroy Merlin al web, "compte amb el segell PEFC, que certifica que la fusta utilitzada en la seva composició prové de boscos gestionats de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient". I lluu en un elegant color blanc.

Finalment, aquesta taula escriptori de Leroy Merlin mesura 120 cm de llarg, 77 cm d'ample i 74 cm alt. I és un dels productes més ben valorats de Leroy Merlin, amb una puntuació de 4,3 estrelles sobre cinc basada en 91 opinions.

Taula Escriptori Adapta de Leroy Merlin1

Taula Escriptori Adapta de Leroy Merlin / Leroy Merlin

I atenció al seu preu, perquè la taula Adapta de Leroy Merlin està rebaixada aquests dies. El seu preu habitual és de 73,99 euros, però actualment costa 65,99 €.