Massimo Dutti torna a sorprendre i una vegada més complau a les seves més fidels seguidores. Una camisa per a totes les figures, amb caiguda delicada, teixit semitransparent i amb moviment lleuger per aconseguir frescor i elegància alhora.

Coll polo per a una camisa de Massimo Dutti molt top

Tots els detalls d'aquesta camisa de Massimo Dutti marquen diferència i és per això que tenir-la al teu armari elevarà qualsevol outfit a un altre nivell. Un disseny d'escot en V i ampli que cau amb delicadesa en la part davantera, deixant veure part del coll i apostant per la frescor en la temporada de sol.

Aquest escot ve acompanyat del coll polo, amb solapes àmplies que s'estenen fins a les espatlles i acabat en punta per a un efecte molt més elegant. Les espatlles es mantenen rectes, amb costures al tall i obren pas a les mànigues àmplies de moviment lleuger.

Unes mànigues que acaben en mànigues acampanades i molt volum, que contribueixen amb la lleugeresa i l'efecte elegant. Amb vora delicada de rivet per aconseguir un millor tancament i que la forma de la màniga es mantingui elegant.

Camisa amb estampat bordado1
Camisa amb estampat brodat / Massimo Dutti

És una camisa a més de tall recte, amb bon llarg, ja que s'estén fins al maluc i amb un baix també de rivet per mantenir-se a to amb les mànigues.

El disseny ens sembla tot un encert de Massimo Dutti, però sens dubte el seu teixit complementa tot l'estil. És una brusa que s'ha confeccionat en teixit de lyocell principalment, comptant amb acabat semitransparent per aconseguir un efecte translúcid que va molt bé amb la temporada.

Detall de brodat per a aquesta camisa de Massimo Dutti que enamora

Per acabar l'efecte elegant i únic en aquesta camisa de Massimo Dutti, s'ha agregat un brodat decoratiu amb fil del mateix color i amb flors delicades, amb tiges llargues i fulles fines per aconseguir un efecte delicat en tot moment.

El teixit de lyocell es combina amb niló per a un millor efecte i també millor acoblament a la figura. Trobaràs aquesta camisa de Massimo Dutti en blau forsc, així que combinar-la et resultarà el més senzill.

Camisa amb estampat brodat
Camisa amb estampat brodat / Massimo Dutti

Un teixit que contribueix a més amb la caiguda i els plecs en la part posterior que acaben de completar el disseny. Per aconseguir-ho, aquest disseny compta amb pinces marcades que parteixen des del coll i contribueixen amb el moviment delicat, a més d'oferir millor volum.

Trobaràs aquesta camisa des de l'XS fins a l'L i també hem topat amb el seu preu, així que t'avancem que pots aconseguir-la per 69,95 euros.